2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

StartStop

StarStop: 435 lóerőhöz már sofőr is dukál

A HírTV mobilitással, közlekedéssel és technológiával foglalkozó műsora. A tartalomból: Sofőrős luxus a Mercedes S 500; Ilyen volt, ilyen lett: félig kész a restaurált BMW Roadster; Teljesen elektromos: elkészült a DTM első elektromos autója; Prémium a vonaton: forgalomba álltak az IC-kocsik. Műsorvezető: Szujó Zoltán.

További epizódok

StartStop: Íme, a Mercedes EQS

Magyarországon is bemutatkozott az új Mercedes luxus limuzinja az EQS, három betű vezetést segítő rendszerek az autóban, a legjobbak legjobbjai a HUMDA Junior Gokart Challange döntője – többek között ezekről is szó esett az e heti StartStopban. 2021. november 27.

StartStop: Mindent a téligumikról

Az e heti adásban kiderült mire figyeljünk téligumi választáskor. 2021. november 20.

StartStop: A Hazárd megye lordjainak kocsijával száguldoztunk

Egy gyermekkori álom vált valóra. 2021. november 13.

Legfrisebb híreink

Radar: Igazit vagy műfenyőt?

A karácsony közeledtével vissza-visszatérő kérdés, hogy műfenyőt vagy élőfenyőt válasszunk-e. A Radarban erre kerestük a választ.

Radar: Jótékony opera

Jótékonysági koncertsorozatokkal és Diótörő fesztivállal segít a hátrányos helyzetű gyerekeken és családokon a Magyar Állami Operaház.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!