2022. 07. 02. Szombat Ottó napja
Jelenleg a TV-ben:

StartStop

Következik:

Zsuzsi asztala 13:00

Soroló

Soroló: A 25. pápai Expo és Agrárpiknik

Lezajlott a 25. pápai Expo és Agrárpiknik. A kétnapos rendezvény megnyitó ünnepségén Nagy István agrárminiszter a szakmai összefogás fontosságát hangsúlyozta.

A két nap során a kerekasztal- és panelbeszélgetések középpontjában a továbbtanulás és a pályaorientáció állt. A szombaton záródó rendezvényen koncertek, főzőverseny és vadászkutyabemutató is várja az érdeklődőket.

A Soroló stábjának Nagy István agrárminiszter és Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke adott interjút

Teljes adás:

További epizódok

Soroló: Málnadráma

Túl kevés eső, túl nagy meleg. Dráma az egyre kisebb területen termő bogyós gyümülcsökben. 2022. július 02.

Soroló: Az Év Agráremberénél jártunk Akasztón

Horgászparadicsom és egy mintaszerű gazdaság az egyetemen tanultak alapján. Megmutatjuk, hogy valósult meg. 2022. június 25.

Soroló: Méz

Brexit után, háború közben, eddig Kína volt a vezető exportőr, most Ukrajna, de mit okoz a mézzel a háborúzás? 2022. június 18.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Soroló: A legnagyobb gépshow

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége közreműködésével idén is megrendezte az ország legnagyobb szántóföldi kiállítását.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!