2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Soroló

Soroló: 80 milliárd a gazdálkodóknak

A járvány hatásainka mérséklése és a versenyképesség növelése érdekében új beruházási pályázati csomagot hírdet az Agrár Minisztérium

  • Soroló: 80 milliárd a gazdálkodóknak

80 milliárd a gazdálkodóknak

A járvány hatásainka mérséklése és a versenyképesség növelése érdekében új beruházási pályázati csomagot hirdet az Agrár Minisztérium 80 milliárd forint összegben az állattenyésztők és a kertészek számára.

Bizalmi közösség

Különleges, de nem egyedülálló kezdeményezés a bizalmi alapú gazdálkodás, bemutatjuk a Terényben működő Magos Völgy ökológiai gazdaság zöldségközösségét, amelynek tagjai mindig friss, szezonális zöldséghez juthatnak.

Kiemelkedő állomány

A bács-kiskun megyei kalocsai járásban található 12.000 hektáros területen kiemelkedő minőségű gímszarvas állomány él. A híres állomány miatt évről évre osztrák, német, olasz vádászok is érkeznek a vadásztársasághoz.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!