2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Olimpiai álom Erdélyben 11:00

Soroló

Ellátogatunk az ónodi vásárba

14 hektár kínálat, bár ezúttal a kéknyelv-betegség miatti zárlat kényszerű távollétre ítélte a kérődzőket.

Ellátogattunk az idei utolsó ónodi vásárba. 14 hektár kínálat, bár ezúttal a kéknyelv-betegség miatti zárlat kényszerű távollétre ítélte a kérődzőket. Öt országból érkeznek ide hónapról hónapra vevők és árusok. Több mint hétszáz éve van országos vásár Ónodon. Megtudtuk azt is, hogy nem a decemberi a legnagyobb kirakat. A nyári alkalmakon vannak a legtöbben.

Finomhangolást javasol a közmunka szabályain az eperjeskei agrárgazdasági bizottság elnöke. Ugyanis szezonális csúcsok idején a gazdálkodók egyes körzetekben nem kapnak elegendő alkalmi munkást, és ebből a nemzetgazdaságnak is kára származik. Interjú többek közt a gyakorlat és a politika kapcsolatáról Nagy Istvánnal, a szaktárca fél éve hivatalban lévő parlamenti államtitkárával.

 

 

További epizódok

Nem indul a nemzetközi porondon ősszel a Sopron Basket

Nem indul a nemzetközi porondon ősszel a Sopron Basket

Nem indul el egyik nemzetközi kupasorozatban sem ősszel a tavaly Euroliga-győztes Sopron Basket női kosárlabdacsapata. 2023. június 15.
Soroló: Karácsony előtt veszik a magyarok a legtöbb halat

Soroló: Karácsony előtt veszik a magyarok a legtöbb halat

Soroló, a vidék magazinja. 2022. december 24.
Soroló: Hétmilliós hiány

Soroló: Hétmilliós hiány

A HírTV mezőgazdasági magazinja. 2022. december 17.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!