2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Erdély és Románia

Következik:

Európai Híradó 04:00

Soroló

Az állatok a nap 24 órájában kereshetik a robotokat

Minden állatjóléti követelménynek maradéktalanul megfelel az a szarvasmarhatelep, amelyet nemrégiben avattak a Csongrád megyei Fábiánsebestyénben. Itt nincs kifejezett ideje még a fejésnek sem. Az állatok a nap 24 órájában kereshetik meg a robotokat, amelyek elvégzik a fejést. A Kinizsi 2000 Zrt. a beruházás segítségével duplájára növeli a tejelőállományát.

Békéscsabán a Csaba park első üteme készült el. Van ebben a híres kolbász történetét bemutató múzeum, olyan vágópont, ahol a híres termék alapanyagát készíthetik el a kézműves-élelmiszer mesterei. A játszótér a falusi hagyományokat idézi. Árusítási lehetőséget kapnak itt az őstermelők is. Ha majd elkészül a második ütem, akkor ideköltözik az évente immár százezer vendéget vonzó kolbászfesztivál is.

Hosszú szünet után újjáélesztették a Szolnok megyei Berekfürdőn a szüreti mulatság hagyományát. Nagy siker volt a helyiek és a Németországban is híres fürdő vendégei között is.

 

További epizódok

Nem indul a nemzetközi porondon ősszel a Sopron Basket

Nem indul a nemzetközi porondon ősszel a Sopron Basket

Nem indul el egyik nemzetközi kupasorozatban sem ősszel a tavaly Euroliga-győztes Sopron Basket női kosárlabdacsapata. 2023. június 15.
Soroló: Karácsony előtt veszik a magyarok a legtöbb halat

Soroló: Karácsony előtt veszik a magyarok a legtöbb halat

Soroló, a vidék magazinja. 2022. december 24.
Soroló: Hétmilliós hiány

Soroló: Hétmilliós hiány

A HírTV mezőgazdasági magazinja. 2022. december 17.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!