2021. 09. 19. Vasárnap Vilhelmina napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 05:00

Sajtóklub

Sajtóklub: Vona elvette a Jobbiknak a lelkét, Jakab az eszét, Gyurcsány pedig a testét

Ezen a héten Bayer Zsolt vendégeivel, Gajdics Ottóval, Néző Lászlóval és Bencsik Andrással a teljes ellenzéki összefogást tartotta nagyító alá a Hír TV Sajtóklub című műsorában.

A műsor házigazdája, Bayer Zsolt amellett, hogy felidézte, hogy egy 70 százalékkal gyorsabban terjedő vírustörzs ütötte fel a fejét Nagy-Brittaniában, ahol most fortyognak a háttérben az indulatok a közelgő tényleges Brexit miatt, mi másról is beszélgethetett volna el hosszasabban vendégeivel először, mint arról, hogy a hétvégén megszületett a tényleges ellenzéki összefogás. A műsorvezető kiemelte, hogy ezzel kapcsolatban

akad pár érdekes „momentum” is,különösképp a Jobbik helyzete és szerepe ebben az összefonódásban.

Erre Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője úgy reagált, hogy ez a bejelentés igazán senkit nem lepett meg a kormányoldalon, tudható volt rég, hogy erre készülnek.

Az történt, amit vártunk: Vona elvette a Jobbiknak a lelkét, Jakab az eszét, Gyurcsány pedig a testét is

– szögezte le a főszerkesztő.

Majd hozzátette, hogy bár az alapító okiratukban a jobbikosok még magukat úgy definiálták, mint egy radikális jobboldali párt tagjai, mára ebből már csak a radikális jelző maradt meg.

Gajdics Ottó az elhangzottak kapcsán felidézte, hogy Jakab Péter korábban ezt az ellenzéki összefogást egy mazsolás kalácshoz hasonlította, amelyben a mazsolák a DK tagjai, akiket ő nem annyira kedvel, és meglehet, hogy korábban eljátszott azzal a gondolattal, hogy majd süt mazsola nélküli kalácsot, azaz elképzelhetőnek tartotta a két listát is 2022-ben, mára kiderült, hogy nemhogy mazsola, de még liszt sincs otthon. Így hát a Jobbik vezetője nem süt semmit, helyette „szépen behajtotta a fejét a Feri rabigája alá” – húzta alá a Karc FM és a Szabadföld főszerkesztője. Gajdics arra is kitért, hogy

már akkor érdekes jeleneteknek leszünk szemtanúi, mikor ennek a sok pártnak a képviselői a közös listán való helyeken elkezdenek osztozkodni.

A végére a főszerkesztő még odaszúrta, hogy nem is érti, hogy „a moslékot hogy lehet kalácsnak nézni”.

Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője pedig arra a kérdésre igyekezett választ találni, hogy mi lehetett az a vezérlő elv, amely Gyurcsánytól a „finnyás liberókon” át Jakabig össze tudta kovácsolni az ellenzéket. Egyetlen egy dolog, amit hajtogatnak is, méghozzá az, hogy „Orbán-kormányt mindenáron le kell váltani” - hangsúlyozta.

Ami tehát nekik közös, az a gyűlölet, az utálat, a tagadás. Ami viszont a jobboldalt illeti, nekünk vissza kell térnünk a szeretet és az összefogás útjára, mert abban mi verhetetlenek vagyunk (…) Fel kell készülnünk, mert sorsdöntő ütközet vár ránk 2022-ben

– szögezte le Bencsik András.

A műsor második felében a szombaton bejelentett gazdaságvédelmi intézkedésekkel és azok visszhangjával foglalkoztak.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Sajtóklub: Az amerikai birodalom a végóráit éli

Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László voltak Bayer Zsolt műsorvezető vendégei a Sajtóklubban. 2021. szeptember 13.

Sajtóklub: Az életképtelen, önfeladó kultúrákat el fogja pusztítani a jelenlegi migráció

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Bencsik Gábor és Néző László. Műsorvezető: Gajdics Ottó. 2021. szeptember 06.

Sajtóklub: Gyurcsány egyszer már tönkretette ezt az országot

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Bencsik Gábor és Néző László. Műsorvezető: Gajdics Ottó. 2021. augusztus 30.

Legfrisebb híreink

Troll: Nagyító alatt a kampánydalok

Lentulai Krisztián vendégei Palányi Nóra a Karc Fm riportere, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Tóth Szabi zenész voltak

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!