2020. augusztus 7.,
péntek, Ibolya napja

Sajtóklub: Terápia és gyógyszer segítene ezen a sok gyűlöleten

2020. május 4., hétfő 21:55

Ha figyelmesen olvassa az ember a budapesti balliberális médiát, akkor azt lehet látni, hogy szerintük a gonosz kormány gettóba zárta a fővárost.

„Persze, hogy hetek óta nagyobb szigort követelnek. Persze, hogy semmi sem jó. Persze, hogy semmi nem elég. Bezzeg odaát, a fényességes művelt és demokratikus nyugaton mindent klasszul csinálnak. Itt mindent rosszul… Ha nincs gettó, akkor gettót követelnek, ha gettó van, akkor a gettó felszabadítását követelik. Olyan végtelenül fárasztó és unalmas ez”

- mondta Bayer Zsolt.

„Ezek az emberek súlyos depresszióval küszködnek. Állandóan próbálják mindennek a rosszabbik, sötétebbik oldalát látni. Ez a depressziónak egy jellegzetes tünete és a napfény jótékony hatással van az ilyen depresszív elemekre. Azt hiszem, hogy ma már a politikai ellenzék ténykedése sokkal inkább orvosi kérdés. Tehát terápiával, gyógyszerrel, nagy-nagy szeretettel, megértéssel, a buksi fejük simogatásával szerintem hatékonyan lehetne őket kezelni és visszavezetni őket a normális emberek társadalmába”

- mondta a Magyar Demokrata főszerkesztője, Bencsik András.

„Terjed egy undorító viccnek, poénnak szánt dolog a Facebook-on, az áldozata mindig más. Kinek-ki az ellensége. Arról szól, hogy őt nyugodtan le lehet küldeni a boltba, ő érte nem kár, ha megfertőződik. Ezt azért mondtam el, hogy nehogy rám fogják, hogy én vagyok a gyűlöletkeltő, de az a helyzet, hogy Hont András meg a Czeglédi haverja tőlem oda megy, ahova akar. Dehogy van ő bezárva. Felőlem mászkáljon, azt csinál, amit akar, csak bennünket hagyna végre békén”

- mondta Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője.

Teljes adás:

HírTV