2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Sajtóklub

Sajtóklub: Lesz-e következménye a Városháza-ügynek?

Anonymus közlése szerint ugyan tagadta Bajnai Gordon, de mégis érintett a Városháza eladása kapcsán! A Sajtóklubban Néző László, Gajdics Ottó és Bencsik András. Műsorvezető: Bayer Zsolt.

  • Sajtóklub: Lesz-e következménye a Városháza-ügynek?

Anonymus legújabb videójában a volt kormányfő a többi között arról beszélt egy találkozón, hogy sok megbízható emberét ajánlotta be a Városházára. Vannak olyanok is, akik az ő kormányában dolgoztak, a Városháza értékesítése pedig olyannyira konkrét szándék, hogy már több érdeklődő is volt rá. Miután az egész Városháza-ügyet kirobbantotta az Index, Karácsony Gergely heves tiltakozásba kezdett és hangoztatta, ilyen ügy nincs, majd most jön Bajnai Gordon és a hangfelvétel tanúsága szerint, de bizony nagyon is szó volt az ingatlan értékesítésének szándékáról.

Adásunk meghívott vendégei egyetértettek abban, hogy az ügy érintettjeinek hazudozásai már egyre inkább paródiába illenek és nem vállalják semmiért a felelősséget, nincs köztük egy sem, aki kiállna és elmondaná az igazságot. Szinte napról-napra új információk derülnek ki a Varosháza ügyben, ekkor pedig heves cáfolatba kezdenek, majd órákkal később kiderül, hogy a cáfolatukból egy szó sem igaz.

Bayer Zsolt felidézte a kispesti önkormányzati képviselő, Lackner Csaba ügyét, s ugye ekkor Gajda Péter polgármester első nyilatkozata az volt, hogy ő nem ismeri fel, hogy ki van a HírTV által bemutatott fotókon.

Eltelt azóta lassan négy év és semmi nem történt velük, egyedül a fideszes Dódity Gabriella jár bíróságra, mert feljelentették. Vajon ezek nem ugyanerre játszanak? Hogy úgysem fog semmi történni velük – tette hozzá.

Bencsik András szerint, úgy tűnik, a baloldali szavazók körében nem lehet olyan bűnt elkövetni, ami őket zavarja. Ugyanez a helyzet most, hiszen teljesen nyilvánvaló, hogy az egyesült baloldal, amelyik a Városházán garázdálkodik, vagy garázdálkodni szeretne – folytatta a Magyar Demokrata főszerkesztője – velük kapcsolatban nagyon kevés az esély, hogy az őket megválasztók felocsúdnának.

Néző László arra hívta fel a figyelmet, hogy nagyon érdekes kérdés megvizsgálni azt, vajon kinek állt érdekében az egész Városháza-ügy kirobbantása? Ki szivárogtathatta ki a felvételeket és miért? S, egyáltalán, kinek állhat érdekében Karácsony Gergely tönkretétele? Belülről próbálják a Karácsony-féle bagázst szétrobbantani? Miért olyan nagy az ellenzéki pártok hallgatása? Miért hallgat Márki-Zay Péter?

Teljes adás:

HírTV

 

További epizódok

Sajtóklub: Senkit nem érdekelt a Momentum hétfő délutánra meghirdetett tüntetése

Sajtóklub: Senkit nem érdekelt a Momentum hétfő délutánra meghirdetett tüntetése

A Sajtóklub vendégei Néző László, Bencsik András és Bencsik Gábor voltak. Műsorvezető: Apáti Bence. 2022. augusztus 14.
Sajtóklub: Vastapssal fogadták Orbán Viktor történelmi beszédét az amerikai konzervatívok

Sajtóklub: Vastapssal fogadták Orbán Viktor történelmi beszédét az amerikai konzervatívok

A Sajtóklub vendégei Néző László, Bencsik András és Bencsik Gábor voltak. Műsorvezető: Apáti Bence. 2022. augusztus 07.
Sajtóklub: A földgázfogyasztás önkéntes, 15%-os csökkenéséről döntött az EU

Sajtóklub: A földgázfogyasztás önkéntes, 15%-os csökkenéséről döntött az EU

A Sajtóklub vendégei Néző László, Bencsik András és Bencsik Gábor voltak. Műsorvezető: Apáti Bence. 2022. július 31.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!