2022. 01. 25. Kedd Pál napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Sajtóklub

Sajtóklub: Lesz-e következménye a Városháza-ügynek?

Anonymus közlése szerint ugyan tagadta Bajnai Gordon, de mégis érintett a Városháza eladása kapcsán! A Sajtóklubban Néző László, Gajdics Ottó és Bencsik András. Műsorvezető: Bayer Zsolt.

Anonymus legújabb videójában a volt kormányfő a többi között arról beszélt egy találkozón, hogy sok megbízható emberét ajánlotta be a Városházára. Vannak olyanok is, akik az ő kormányában dolgoztak, a Városháza értékesítése pedig olyannyira konkrét szándék, hogy már több érdeklődő is volt rá. Miután az egész Városháza-ügyet kirobbantotta az Index, Karácsony Gergely heves tiltakozásba kezdett és hangoztatta, ilyen ügy nincs, majd most jön Bajnai Gordon és a hangfelvétel tanúsága szerint, de bizony nagyon is szó volt az ingatlan értékesítésének szándékáról.

Adásunk meghívott vendégei egyetértettek abban, hogy az ügy érintettjeinek hazudozásai már egyre inkább paródiába illenek és nem vállalják semmiért a felelősséget, nincs köztük egy sem, aki kiállna és elmondaná az igazságot. Szinte napról-napra új információk derülnek ki a Varosháza ügyben, ekkor pedig heves cáfolatba kezdenek, majd órákkal később kiderül, hogy a cáfolatukból egy szó sem igaz.

Bayer Zsolt felidézte a kispesti önkormányzati képviselő, Lackner Csaba ügyét, s ugye ekkor Gajda Péter polgármester első nyilatkozata az volt, hogy ő nem ismeri fel, hogy ki van a HírTV által bemutatott fotókon.

Eltelt azóta lassan négy év és semmi nem történt velük, egyedül a fideszes Dódity Gabriella jár bíróságra, mert feljelentették. Vajon ezek nem ugyanerre játszanak? Hogy úgysem fog semmi történni velük – tette hozzá.

Bencsik András szerint, úgy tűnik, a baloldali szavazók körében nem lehet olyan bűnt elkövetni, ami őket zavarja. Ugyanez a helyzet most, hiszen teljesen nyilvánvaló, hogy az egyesült baloldal, amelyik a Városházán garázdálkodik, vagy garázdálkodni szeretne – folytatta a Magyar Demokrata főszerkesztője – velük kapcsolatban nagyon kevés az esély, hogy az őket megválasztók felocsúdnának.

Néző László arra hívta fel a figyelmet, hogy nagyon érdekes kérdés megvizsgálni azt, vajon kinek állt érdekében az egész Városháza-ügy kirobbantása? Ki szivárogtathatta ki a felvételeket és miért? S, egyáltalán, kinek állhat érdekében Karácsony Gergely tönkretétele? Belülről próbálják a Karácsony-féle bagázst szétrobbantani? Miért olyan nagy az ellenzéki pártok hallgatása? Miért hallgat Márki-Zay Péter?

Teljes adás:

HírTV

 

További epizódok

Sajtóklub: Karácsony alpári stílusban beszélt meghallgatásán, nem érdeklik a hangfelvételek

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László voltak, a műsorvezető Bayer Zsolt. 2022. január 23.

Sajtóklub: Tönkreteszi az unió a saját gazdaságát

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László voltak. Házigazda: Bayer Zsolt. 2022. január 16.

Sajtóklub: Moszkva szerint a kazahsztáni válság egy kívülről sugalmazott kísérlet

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Bencsik Gábor és Néző László voltak, műsorvezető Gajdics Ottó. 2022. január 09.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!