2020. július 12.,
vasárnap, Izabella, Dalma napja

Sajtóklub: Lackner Csaba úgy beszél a közpénzek ellopásáról, mint más a horgászkalandjairól

Hír TV

2019. október 7., hétfő 21:00

Miért nem ismeri fel a kispesti, szocialista polgármester közvetlen munkatársait, és vajon főnök-e, akit főnöknek hívnak? Az Informátor leleplező hangfelvételeket közölt a Kispesten zajló, szocialista cselszövésekről, visszaosztásokról, mutyikról, a Sajtóklub szereplői pedig megvitatják, hogyan és mi történhetett a kerületben? Huth Gergely és vendégei átbeszélik azt is, mik a Győrben kirobbant botrány tanulságai.

Huth Gergely műsorvezető első kérdése vendégeihez az volt, hogy „Ha az egész beszélgetést végig hallgatjuk, él-e bennetek az a feltételezés, az a mentőkörülmény, hogy ez esetleg csak egy manipuláció?”

„Ha élne bennünk, ha volna ilyen kétely, - ahogy nincs – azt Karácsony Gergely eloszlatta volna azzal a látnoki megjegyzésével, amikor azt mondta, hogy amikor nem egy erőskezű politikus kerül polgármesternek Zugló élére, akkor ezek szétlopnak mindent” – mondta el a műsorban Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője.

Szentesi Zöldi László egy másik szegmensből közelítette meg a témát:

„Ha jól emlékszem a Hír TV és a Magyar Nemzet birtokában nagyjából 4 óra rögzített hanganyag van. Elgondolkodtatok-e azon már, hogy a stílus, ahogy ez az ember ott elmeséli ezt – ki tudja mennyi, 4 órán keresztül, 2 órán keresztül, valószínűleg kicsit más állapotban – ebben úgy minden benne van, ami a Szocialista Párt körül történt az elmúlt 30 évben? A sérthetetlenség mítosza, a megtámadhatatlanság, a nagyképűség. Úgy mesél a közpénzek ellopásáról, mint más a horgászkalandjairól, hetvenkedve, nagyszájúan, nagyon primitív módon.”

Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője úgy nyilatkozott:

„Ez olyan, mint amikor gyerekkorunkban felemeltük a nagy követ és alatta kirajzolódtak az ott lakó hangyabolynak a járatai, tojásostól, mindenestől. Ez a hangfelvétel valahogy így megemelt egy követ, ami alatt világosan látszik, hogyan működnek a szocialisták.”

Hír TV

x
Rendkívüli hír