2020. augusztus 7.,
péntek, Ibolya napja

Sajtóklub: Karácsony Gergely gyáva, sunyi és simlis

Hír TV

2020. május 18., hétfő 21:55

A Sajtóbklub vendégei Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője és Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője voltak.

„Mindenekelőtt azt javaslom, hogy egy kis részletet nézzünk meg a miniszterelnök múlt heti Kossuth Rádiónak adott interjújából. (…) Az összefoglalás tökéletes. Ha valamit el lehetett mondani – méghozzá teljesen udvariasan – a mi kis töketlen főpolgármesterünkről, hát akkor ez most ahogy szokták mondani, el volt mondva. Kérem szépen a reagálásokat!”

-        vezette fel az első témát Bayer Zsolt műsorvezető.

„Sajnálom a budapestieket, akik rá szavaztak. A tréfát félretéve ez a járvány azt mutatta meg, hogy képzeljétek el – ne képzeljük el, csak úgy vessük föl halványan – hogyha ez az ember nagyobb hatalmat kapna, ne adj Isten miniszterelnök lenne, kipusztulna Magyarország. Ez az ember gyáva, sunyi, simlis és ráadásul saját felelősségét azonnal áthárítja másokra. (…)”

– mondta Bencsik András.

„Ugye beemelte a közbeszédbe ezt a kedveskedő kis szót, hogy töketlen, csak ugye az a furcsa, hogy ezt ő mondja másra. Amikor az ő jellemzésére a disznótorba vacsorára érkező ember képén kívül ez a legjobb szó, ami rá érvényes lehet.(…)”

-        tette hozzá Gajdics Ottó.

„Mennyivel színvonalasabb volt ez a válasz, mint a bunkó kisegér szövege, amit eredetileg Karácsony Gergely mondott el ugye az a bizonyos töketlenezése Orbán Viktornak. Nincs itt semmilyen töketlenkedés. Mit kellett volna csinálnia Orbán Viktornak abban az esetben, amikor Budapest megválasztott főpolgármestere még bő két hete is azt harsogta, hogy Budapesten nem lehet megcsinálni azokat az enyhítéseket, amelyeket vidéken, mert nem érkezett el az ideje bármiféle enyhítésnek? Mondta Karácsony Gergely. Akkor ki a töketlen?”

-        reagált Huth Gergely.

Hír TV