2021. 09. 24. Péntek Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 09:00

Sajtóklub

Sajtóklub: „Ide veled, régi kardunk!”

Bencsik Andrással, a Magyar Demokrata főszerkesztőjével, Bencsik Gáborral, a Magyar Krónika főmunkatársával, és Néző Lászlóval, a Mediaworks Központi Szerkesztőségének főszerkesztőjével elemezte az elmúlt napok eseményeit Gajdics Ottó műsorvezető.

 

„Szilágyi Áron – van-e, aki ezt a nevet nem ismeri és nem tiszteli? Az egy hihetetlen csoda volt, nagyon boldog vagyok, én is valaha kardoztam. Azt kell, hogy mondjam, nem csak hogy az ember szívéhez közel áll ez a sport, de ez a teljesítmény, ez a háromszoros olimpiai bajnokság, ez egy csoda. Örömteli, de nem kevésbé örömteliek azok eredménye, akik, ha nem is lettek bajnokok, de nagyszerűen szerepeltek.”

- jegyezte meg Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője az olimpián elért eddigi magyar sikereket illetően.

„Nekem például a legnagyobb élményt a 4×100-as gyorsváltó fiúk jelentették, mert egy-egy versenyző támadhat kis országokban (…), de hogy négy világszínvonalú versenyző legyen egyetlen számban, egyetlen úszásnemben, az azt mutatja, hogy itt egy nagyon erős utánpótlás van (...).”

- hívta fel a figyelmet Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főmunkatársa.

„Ez egy furcsa olimpia, egy évvel elhalasztva, nézők nélkül, nyilván a sportolóknak sem könnyű, mert eredetileg egy évvel ezelőttre készítették fel magukat, aztán most sokáig bizonytalan volt, talán az utolsó napokig, hogy egyáltalán megrendezik-e az olimpiát. Talán ez lehet Hosszú Katinka mögött is, hogy még nem nyert aranyat, de még van az úszószámaiból hátra és akikről most ugye beszéltünk itt az előbb, hogy gyalázzák Hosszú Katinkát, azok talán figyelembe vehetnék a múltját és remélem a jövőjét is. Minden esetre nagyon örülünk az elért sikereknek és remegve várjuk a továbbiakat! Hajrá, magyarok!”

- hangsúlyozta Néző László, a Mediaworks Központi Szerkesztőségének főszerkesztője.

Az egy évvel később megrendezett tokiói olimpia eddigi eseményei után az idei Pride felvonulásról esett szó, mely a korábban említett egyenlőség helyett inkább a jövő évi választásokról szólt.

Az egyes szexuális identitások kapcsán a műsor résztvevői arról is beszéltek, szerintük helyes-e, hogy egyes országokban a kiskorúaknak lehetősége van nemük megváltoztatását célzó műtétek igénybevételére.

Miközben Cseh Katalin már a Momentum színeiben gyűjtötte az aláírásokat a magyarországi olimpia ellen, cége egy több tízmilliós pályázattal szerzett pénzt, azáltal, hogy egyfajta alternatívát mutatott holografikus ábrázolási rendszerével – foglalta össze röviden a műsor második felében a Magyar Demokrata főszerkesztője a nem rég nekik köszönhetően napvilágot látott híreket.

Az európai kultúra tradícióinak megóvásáról és az Európába érkező illegális bevándorlók véget nem érő áradatáról tekintsék meg teljes adásunk:

HírTV

 

Kapcsolódó anyagok:

Újabb leleplezés Cseh Katalin ügyében

További epizódok

Sajtóklub: Nehéz lehet az ellenzéknek, amikor a tényekkel kell hadat vívnia

Elkezdődött a parlament őszi ülésszaka; Az ellenzék szerint Orbán hekkelte meg az előválasztást; Hazugság, hogy a kormány elüldözte Budapestről a CEU-t. A Sajtóklubban Bencsik András, Gajdics Ottó, Néző László és Bayer Zsolt. 2021. szeptember 20.

Schmidt Mária: Kudarcos 16 évet tudhat maga mögött Angela Merkel

Minden értéknek, minden összekapcsoló erőnek, ami közösségekbe rendezné az európai népeket és országokat, a Nyugat ellentmond - erről beszélt a Bayer show-ban Schmidt Mária. 2021. szeptember 19.

Sajtóklub: Az amerikai birodalom a végóráit éli

Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László voltak Bayer Zsolt műsorvezető vendégei a Sajtóklubban. 2021. szeptember 13.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!