2020. július 12.,
vasárnap, Izabella, Dalma napja

Sajtóklub: És még ezek akarnak országot vezetni?

2020. június 15., hétfő 21:55

A magát az Országos Mentőszolgálat munkatársának kiadó Németh Athinával beszélgetett a magyar egészségügy helyzetéről Korózs Lajos. Az álmentős asszony azt sem tudta megmondani melyik főiskolán tanult. A nő elmondása szerint: Ő figyelmeztette az MSZP-s politikust, hogy ebből baj lesz, de Korózs ezzel nem foglalkozott.

„Utólag már nevethetünk ezen a dolgon, de azért valljuk be nem olyan nevetséges dolog ez. Mert miről is van szó? Az MSZP egy hazug videót gyártott a kormány lejáratása céljából. A hazug videót és a hölgyet, aki a hazug videóban elmondta a maga hazugságait az Euronews-tól kezdve a Financial Times-ig mindenki megszólaltatta. A Helsinki Bizottságtól kezdve mindenki feljelentést tett a magyar kormány ellen Brüsszelben is emiatt az eset miatt amiből egy szó nem igaz”

- mondta MediaWorks Központi Szerkesztőségének főszerkesztője, Néző László.

„Ez egy kormányt lejáratni szándékozó hamis videó ez és nem az első. A Magyar Szocialista Párt nevéhez már fűződik ilyen videó, amiből szintén óriási botrány kerekedett. Nem értem, hogy azok, akik országot akarnak irányítani, kormányozni, azok hogyan készíthetnek propagandaanyagot ilyen slendrián módon”

- fogalmazott a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője, Gajdics Ottó.

„Észre lehetett venni a koronavírus-járvány során, hogy a kormányzati kommunikáció elsőrendűen arról szólt, hogy van egy veszélyhelyzet, hány ember betegszik meg, hány ember gyógyul meg, hányan halnak meg, mi a helyzet a világban és mit kell tennünk annak érdekében, hogy biztonságosan átvészeljük ezt a helyzetet. Lehetett látni, hogy az ellenzéki média pedig azzal foglalkozott, hogy látván, hogy jól működik ez a rendszer, megkeresték, hogy hol lehet találni egyetlen egy hibát és azt kezdték sulykolni”

- mondta Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője.

Teljes adás: 

HírTV