2021. június 25.,
péntek, Vilmos napja

Sajtóklub: Élet-halál kérdés, hogy Olaszországban a keresztény politikai erő hatalomra kerüljön

Hír TV

2020. július 6., hétfő 21:54

A Sajtóklub vendégei Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője, Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője és Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője voltak.

 

„Itt az első részben valamelyikőtök részéről elhangzott, hogy ugye mi immunisak vagyunk erre az elmebajra, ami most Amerikából éppen átugrott már Nyugatra és nézzétek meg, hogy Brüsszelben, Párizsban és Londonban mi folyik az utcákon, de én kitartóan bízom abban, hogy az olaszok és talán még az osztrákok is imunisak lesznek erre. Hogy látjátok?”

- kérdezte a műsorvezető.

„Hogy átkössük az előző témákat, ugye Ukrajnáról beszéltél. Ukrajnában nem csak a Biden jelent meg, hanem a Soros György is vastagon. És hát Olaszországban is, – ugye Salvini is korábban sokszor bírálta Soros Györgyöt – szerintem neki van a legnehezebb dolga. Olaszország az egy rendkívül kemény dolog.”

- válaszolta Néző László.

„Elgondolkodtam azon, hogy a korabeli KISZ-iskolák mintájára nem ártana a baloldaliakat, akikbe most úgy csimpaszkodnak a mi levitézlett posztkommunistáink, mint kismajom a nagyba, hogy pár ilyen kurzust végigvinni velük, hogy mi is volt az a létező szocializmus. Mert ahogy Laci is utalt rá, jól láthatóan ez az őrület újra és újra fel fog böffenni a világban, míg lesznek olyanok, akik elhiszik azt a maszlagot, hogy ez jó, hogy ebből bármi kisülhet.”

- reagált Gajdics Ottó.

„Szerintem is élet-halál kérdés, hogy Olaszországban, amelynek fővárosában van a keresztény világ központja, Olaszországban, az értelmes patrióta, keresztény politikai erő hatalomra kerüljön és megtörjön ez a rettenetes folyamat.”

- felelte Bencsik András.

Hír TV