2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Sajtóklub

Sajtóklub: Élet-halál kérdés, hogy Olaszországban a keresztény politikai erő hatalomra kerüljön

A Sajtóklub vendégei Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője, Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője és Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője voltak.

  • Sajtóklub: Élet-halál kérdés, hogy Olaszországban a keresztény politikai erő hatalomra kerüljön

 

„Itt az első részben valamelyikőtök részéről elhangzott, hogy ugye mi immunisak vagyunk erre az elmebajra, ami most Amerikából éppen átugrott már Nyugatra és nézzétek meg, hogy Brüsszelben, Párizsban és Londonban mi folyik az utcákon, de én kitartóan bízom abban, hogy az olaszok és talán még az osztrákok is imunisak lesznek erre. Hogy látjátok?”

- kérdezte a műsorvezető.

„Hogy átkössük az előző témákat, ugye Ukrajnáról beszéltél. Ukrajnában nem csak a Biden jelent meg, hanem a Soros György is vastagon. És hát Olaszországban is, – ugye Salvini is korábban sokszor bírálta Soros Györgyöt – szerintem neki van a legnehezebb dolga. Olaszország az egy rendkívül kemény dolog.”

- válaszolta Néző László.

„Elgondolkodtam azon, hogy a korabeli KISZ-iskolák mintájára nem ártana a baloldaliakat, akikbe most úgy csimpaszkodnak a mi levitézlett posztkommunistáink, mint kismajom a nagyba, hogy pár ilyen kurzust végigvinni velük, hogy mi is volt az a létező szocializmus. Mert ahogy Laci is utalt rá, jól láthatóan ez az őrület újra és újra fel fog böffenni a világban, míg lesznek olyanok, akik elhiszik azt a maszlagot, hogy ez jó, hogy ebből bármi kisülhet.”

- reagált Gajdics Ottó.

„Szerintem is élet-halál kérdés, hogy Olaszországban, amelynek fővárosában van a keresztény világ központja, Olaszországban, az értelmes patrióta, keresztény politikai erő hatalomra kerüljön és megtörjön ez a rettenetes folyamat.”

- felelte Bencsik András.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub: Március 15. idei üzenete + videó

Sajtóklub: Március 15. idei üzenete + videó

Sajtóklubban Bayer Zsolt, Bencsik Gábor, Gajdics Ottó és Néző László megbeszélik a március 15-i ünnepi megemlékezések és beszédek legfontosabb üzeneteit, véleményt mondanak arról, hogy Magyar Péter hamarosan pártot alapít, és szót ejtenek arról is, hogy Szentkirályi Alexandra a Fidesz jelöltje Budapesten.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!