2021. 12. 08. Szerda Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 04:00

Sajtóklub

Sajtóklub: Egy harmatgyenge ember harmatgyenge bejelentése

Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó újságíró és Néző László, a Mediaworks Központi Szerkesztőségének főszerkesztője voltak Bayer Zsolt műsorvezető vendégei.

Nem emeltek vádat Matteo Salvini ellen a Gregoretti hadihajó ügyében, ártatlan! – kezdetben erről beszélgettek a műsor résztvevői, valamint arról, hogy a baloldali médiumok egyike még csak meg sem említette ezt.

„Egész egyszerűen arról van szó, hogy a balliberálisok hátsó feléből ki sem látszó ellenzéki lakájmédia, ha nem fűződik hozzá érdeke, akkor elhallgat híreket és utána azzal vádolja a kormánypárti médiumokat, hogy azok járnak így el, jó bolsevik szokás szerint.”

- fogalmazott ennek kapcsán Gajdics Ottó.

Karácsony Gergely mégis miniszterelnök-jelölt lesz, amit szülőfalujában a hétvégén jelentett be, mely bejelentés csaknem annyira volt váratlan, mint az azt két héttel megelőző Dobrev Klára bejelentése.

„Nem véletlenül nem láttam én ebben az emberben semmit, mert nincs ebben semmi. Olyan harmatgyenge, politikailag, intellektuálisan, hogy én nem is tudom, hogy lett belőle főpolgármester.”

- jegyezte meg Néző László.

„Nekünk egy ellenfelünk van, azt úgy hívják, hogy Gyurcsány Ferenc. (…) Ez a szerencsétlen bábu, ez végrehajt egy parancsot, felépít valamit, amit majd a Gyurcsány akar, aki egy paranoiás, rögeszmés őrült, aki bármi áron meg akarja szerezni a hatalmat és azt se tévesszük szem elől, hogy azért, mert bosszút akar állni. Nem csak Orbán Viktoron, ezen az egész országon. Bosszút akar állni azért, mert egyszer gyáván el kellett menekülnie.”

- hangsúlyozta Bencsik András.

A műsorban Joe Biden amerikai elnök megválasztásához alkalmazott baloldali tippekre és trükkökre is felhívták a figyelmet, melyeket a magyar baloldali ellenzék szinte egy az egyben átvett.

Az adás második felében az izraeli-arab konfliktus eseményeiről is szó volt.

HírTV

További epizódok

Sajtóklub: Ennek a hálózatnak a magyarországi elosztója Bajnai Gordon

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László voltak. Házigazda: Bayer Zsolt. „Mit jelent, ha áll a folyó, mit jelent, ha sima a tó, mit jelent, ha áll a szél, azt, hogy már nem él. ”Az adásban természetesen visszaemlékeztek az elhunyt Kóbor Jánosról is, aki bevonult a legendák közé. 2021. december 06.

Sajtóklub: Az ellenzéki politikusaink idegen érdekeket szolgának

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László voltak. Házigazda: Bayer Zsolt. 2021. november 29.

Sajtóklub: Lesz-e következménye a Városháza-ügynek?

Kinek állt érdekében az egész Városháza-ügy kirobbantása? Ki szivárogtathatta ki a felvételeket és miért? S, egyáltalán, kinek állhat érdekében Karácsony Gergely tönkretétele? Belülről próbálják a Karácsony-féle bagázst szétrobbantani? Miért olyan nagy az ellenzéki pártok hallgatása? 2021. november 22.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!