2022. 10. 03. Hétfő Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Sajtóklub

Sajtóklub: Beleférnek a szabálytalanságok, csak ne legyen kötelező

Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztője és Néző László, a Mediaworks Központi Szerkesztőségének főszerkesztője voltak Gajdics Ottó műsorvezető vendégei.

  • Sajtóklub: Beleférnek a szabálytalanságok, csak ne legyen kötelező

A CNN műszaki igazgatója lerántotta a leplet magukról. Részben beismerték, hogy nekik volt köszönhető, hogy Donald Trump elvesztette a választást és a BLM-mozgalom narratíváját is kötelesek sugározni.

„Ilyen egészen szégyenletes módon felülírják a választói akaratot, egy központi akaratnak megfelelően. Engem rohadtul érdekelne, hogy mi ez a központ?”

- fogalmazott Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője.

„Mindig az volt mondva, hogy ők a függetlenek, ők az objektívek, ők a távolságtartók, ők, akik csak tükrözik a valóságot és majd az olvasó eldönti. Kiderült, hogy nagyon világosan el van mondva ott különböző értekezleteken direktbe vagy közvetve, hogy gyerekek, ezt most nyomjuk, ezt most félretesszük, ezt most elhallgatjuk, ezt most feltupírozzuk. Ugye nekünk az a célunk, hogy ez veszítsen, az nyerjen. Akkor játsszuk így. Akkor beszéljük meg a dolgokat, hogy ki, miért hajt?”

- tette hozzá Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztője.

„Az elmúlt pár napban 30-40 ember halt meg lövöldözésben, feketék, fehérek, ázsiaiak. Egyébként a CNN-sztoriban az is benne van, hogyha megöltek egy ázsiait és azt fekete tette, akkor azt nem kell. Ha fehér öl meg egy ázsiait, az oké, az hír, ha fekete, az nem hír. Szóval én nagyon aggódom az amerikai demokrácia állapotáért. Mondom, ez csak az elmúlt két nap termése.”

- folytatta a gondolatmenetet Néző László, a Mediaworks Központi Szerkesztőségének főszerkesztője.

A Word Press fotókiállítás díjazottjai kapcsán feltűnt a műsor résztvevőinek, hogy valamely különös okból transznemű párt és BLM aktivisták okozta pusztítást ábrázoló pályamunkák is kaptak egyfajta elismerést.

„Ha ez a csürhe Magyarországon hatalomra kerül, ezt a rettenetet fogják idehozni és ez a rettenet a hétköznapjainkat átírja és ez összefügg ezzel a fotóval.”

- hangsúlyozta Bencsik András az egyik díjazott képre mutatva.

„Amikor majd bennünket gyaláznak, hogy itt Magyarországon nincsen sajtószabadság és bárki is korlátozná itt a véleménynyilvánítási szabadságot, akkor mindig gondoljunk arra, hogy honnan jön ez a szöveg, honnan jön ez a duma és ne nagyon vegyük komolyan.”

- hívta fel a figyelmet az adás első felét összefoglalva Gajdics Ottó.

A műsor második felében főként Fekete-Győr András magyarázatra szoruló, ám saját maga által is megmagyarázhatatlan tettei kerültek szóba. Akinek politikai karrierje Földi-Kovács Andrea kérdéseit még talán túlélték, de Gulyás Mártonét bizonyára nem.

„Már bocsánat a kifejezésért, csak szar emberek lesznek ma ellenzéki politikusok és ha megnézitek a fiatal, új generációs ellenzéki politikus fiúcskákat és leánykákat, akkor azt látjátok, hogy valamilyen szinten mindegyik agyilag és morálisan sérült, mert az, amit nagy pofával képviselnek, az nem más, mint a rombolás és a pusztítás. Ezek sérült emberek.”

- egészítette ki Bencsik András az elhangzottakat.

Teljes adás:

HírTV

 

Kapcsolódó anyagok:

A CNN által alkalmazott manipulációt és a Néppárt elnökét bírálta Kovács Zoltán

Beismerő vallomást tett a CNN egyik igazgatója + videó

Fekete-Győr András elment megsemmisülni Gulyás Mártonhoz

Fekete-Győr András elárulta, mi a terve a „propagandistákkal”

A Momentum és Márki-Zay Péter sem támogatja az MSZP néhány politikusát az összefogásban

További epizódok

Sajtóklub: Kinek állhatott érdekében az Északi Áramlat elleni támadás?

Sajtóklub: Kinek állhatott érdekében az Északi Áramlat elleni támadás?

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt. 2022. október 02.
Sajtóklub: Ezekre a tyúkólat sem...

Sajtóklub: Ezekre a tyúkólat sem...

Földön fetrengő energia- és rezsiügyi árnyékminiszter, határon túliakat sértegető honvédelmi árnyékminiszter és árstopellenes gazdasági árnyékminiszter. Dobrev Klára velük szeretné átvenni az ország kormányzását. A hírről vendégeink is elmondták a véleményüket. 2022. szeptember 25.
Sajtóklub: Az EP szerint a magyaroké nem teljes értékű demokrácia

Sajtóklub: Az EP szerint a magyaroké nem teljes értékű demokrácia

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt. 2022. szeptember 18.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!