2021. április 17.,
szombat, Rudolf napja

Sajtóklub: Az ellenzék a sötét újbolsevik forgatókönyvet akarja lekövetni

2021. január 11., hétfő 21:50

Szerte a világban és idehaza is sokkal inkább a baloldal jellemzője, hogy felhergelje a csőcseléket. A balliberális ellenzéknek egy jobboldali tüntetés a fasizmus, de az a demokrácia csúcsa, amikor a BLM-aktivisták lángba borítanak egy várost, hiszen az a legszebb megnyilvánulása annak, amit a baloldal a szabadságról, a demokráciáról tart – hangzott el a Sajtóklubban a múlt heti washingtoni erőszakcselekmények apropóján. Ezúttal Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője, Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője és Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztője tartott egyedi hangvételű elemzést ezúttal - rendhagyó módon - Gajdics Ottó műsorvezetése mentén.

Nyugodtan nevezhetjük összeesküvés-gyakorlatnak azt, ami már a Sajtóklubban is többször elhangzott, hogy az az erőszak, amit tapasztalni lehetett a Black Lives Matter mozgalomtól, annak egyszer nagyon rossz vége lesz. Gajdics Ottó felvezetője szerint a magyarországi balliberális ellenzék próbál úgy tenni, mintha a Capitolium ostromához hasonló eset itthon is fenyegetne, miszerint Orbán Viktor szavazótábora fog hasonló lépést tenni.

Bencsik András szerint hátborzongató, ami a múlt héten Washingtonban történt és szerinte egyértelmű, hogy a hazai ellenzék ugyanezt a forgatókönyvet akarja lekövetni.

Ugyanúgy fel akarják háborítani valami alibivel a csőcseléket, ugyanúgy ki akarnak provokálni cirkuszokat, botrányokat, hogy rá lehessen venni a szavazni amúgy lusta és közömbös csürhét, hogy menjen el (…) ugyanúgy azt fogják hazudni, hogy Orbán veszélyes a demokráciára, ahogy Trumpról is mondják

– jelentette ki a Magyar Demokrata főszerkesztője.

Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztője szerint a baloldal napjainkra eljutott oda, hogy rátolja a jobboldalra a fékezhetetlen, a durva és agresszív ideológiát.

Kiemelte, 2006-ban Gyurcsány Ferenc pontosan azért tolatta rá a „vadakat” az Astoriánál békésen megemlékezőkre, hogy a „vadakat” összekeverje a fideszesekkel és megijessze a lakosságot és ez folyik ma is,

rá akarják bélyegezni a jobboldalra az agresszív jelzőt.

Ami pedig Trump elnökségét illeti – folytatta Bencsik Gábor – arról senki sem beszél, hogy az Egyesült Államok egy sikeres négy éven van túl, soha nem volt ilyen alacsony a munkanélküliség, vagyis Donald Trump gazdasági értelemben egy kitűnő elnök volt.

Ha a fasizmus valaha is megérkezik Amerikába, akkor az a liberalizmus képében fog jönni

– idézte Ronald Reagant Néző László, aki szerint az amerikai képsorokat nézve inkább beszélhetünk a legrosszabb bolsevizmusról.

A Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője szerint nagyon fontos, hogy a magyar kormány, sőt az Európai Unió is elgondolkodjon azon, hogy mit is lehet kezdeni a közösségi médiákkal, hiszen Donald Trump amerikai elnök profilját, sőt egyéb republikánus politikust és gondolkodót is letiltottak.

Néző László úgy véli, ez az alkotmányellenes lépés Magyarországon is divat, hiszen sokkal több jobboldali megnyilvánulást tilt le a Facebook közösségi oldal.

Hiába örvendezik a baloldal Trump letiltásán, ugyanakkor csak abba kellene belegondolni, hogy a bolsevizmusnak olyan a természete: előbb-utóbb mindenki sorra kerül, ők is bármikor sorra kerülhetnek

– tette hozzá.

A teljes adás:

HírTV