2020. július 12.,
vasárnap, Izabella, Dalma napja

Sajtóklub: A tüntetők 99 százalékának lövése sincs, kiket ábrázolnak a szobrok, melyeket döntögetnek

Hír TV

2020. június 22., hétfő 21:55

A Sajtóklub vendégei Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője, Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője és Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője voltak.

„A hétvége is remekül telt a világ boldogabb és demokratikusabb nyugati felén, különösen az Egyesült Államokban. (…) Zajlik ez az agyrém, ez az elmebaj, aminek a nemzetközi haladó baloldal tapsikol, vért pisil a gyönyörtől és mindenhol csodálatos forradalmat vízionálnak. Ti mit vízionáltok?”

-          kérdezte Bayer Zsolt műsorvezető.

„Szörnyű ezeket a képeket látni egyébként és valamelyik néhány héttel ezelőtti műsorban használtad azt a kifejezést, hogy „hülye itt mindenki”. Hát valóban úgy tűnik, hogy hülye, de egyébként meg, ha hirtelen megváltoztatnám a véleményemet, akkor azt mondanám, hogy ez így rendben van csak kevés. Menjünk akkor végig, mert hát az emberiség történelme, ha belegondolunk tele van rasszista, népirtó náci, fasiszta, mindenféle elemekkel.(…)”

-          reagált Néző László.

„Épp ezen gondolkoztam. Kicsit másképp, de ugyanerről mint a Laci, hogy gyakorlatilag az utcán a puruttyaság, a suttyóság tobzódik. Meggyőződésem – látva a magyar Észbontók című műsort, aminek nyilván megvan a pandantja más nációknál is – hogy ezen tüntetők 99 százalékának lövése sincs, kiket ábrázolnak azok a szobrok, amiket oly előszeretettel döntögetnek.”

-          tette hozzá Gajdics Ottó.

„(…) Arra jöttem rá, hogy az a közös nevező az amerikai őrületben, a franciaországi őrületben, most már Stuttgartban is a migránsok, mert kiderült, hogy migránsok voltak, tomboltak és raboltak , hogy a nemzetek immunrendszere az a patriotizmus és ahhoz, hogy rákényszerítsék például a fogyó Európára azt, hogy be kell fogadnod óriási tömegben idegen elemeket, az immunrendszert kell pusztítani vagyis az önazonosság-tudatot. (…)”

-          válaszolta Bencsik András.

Hír TV