2021. 12. 01. Szerda Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Sajtóklub

Sajtóklub: A pofátlanságnak vannak fokozatai

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó újságíró és Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője voltak.

„Az, hogy idejön a német közszolgálati televízió, csinálnak valami 5 percnyi anyagot, ami arról szól, hogy a Budai Vár meg a Kossuth tér felújítása miatt rettegnek a zsidók Magyarországon, ez azt gondolom, hogy… ilyen nincs. Ilyen nincs. Most megint mélyen magamba roskadok és meghallgatom a ti mondandótokat”

-          vezette fel az első témát Bayer Zsolt műsorvezető.

„Amit nem mondok, az egy egészséges, nagy káromkodás, amit a német kormánynak szeretnék küldeni, mert egy közszolgálati televízió. Amit mondok, az pedig az, hogy a pofátlanságnak vannak fokozatai. Nem hittem volna, hogy a németek erre vetemednek”

-          válaszolta Bencsik András.

„Nagyon szépen megmutatta ez a történet is, hogy hogyan gondolják ők a sajtószabadságot. Azt a sajtószabadságot, aminek állítólagos hiányáért ugye rendszeresen vegzálják a magyar kormányt”

-          felelte Gajdics Ottó.

„Menjen ki valaki az Erzsébetvárosba, a VII. kerületbe. Olyan szabadon járnak az ortodox zsidók a hagyományos öltözetükben, senki nem bántja őket. Csinálja ezt meg valaki bármelyik német városban”

-          mondta Néző László.

Hír TV

További epizódok

Sajtóklub: Az ellenzéki politikusaink idegen érdekeket szolgának

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László voltak. Házigazda: Bayer Zsolt. 2021. november 29.

Sajtóklub: Lesz-e következménye a Városháza-ügynek?

Kinek állt érdekében az egész Városháza-ügy kirobbantása? Ki szivárogtathatta ki a felvételeket és miért? S, egyáltalán, kinek állhat érdekében Karácsony Gergely tönkretétele? Belülről próbálják a Karácsony-féle bagázst szétrobbantani? Miért olyan nagy az ellenzéki pártok hallgatása? 2021. november 22.

Sajtóklub: Orbán Viktor a legmesszebbre látó politikus egész Európában

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László voltak. Házigazda: Bayer Zsolt 2021. november 15.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!