2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Sissi zsiráfjától a biodómig 11:00

Sajtóklub

Sajtóklub: A miniszterelnök a legszükségesebb pillanatban vezette be a szigorítást

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője és Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője voltak.

  • Sajtóklub: A miniszterelnök a legszükségesebb pillanatban vezette be a szigorítást

„A miniszterelnök úr ma újabb intézkedéseket jelentett be. (…) Erre szokták mondani biblikus szóhasználattal, hogy s mi hátra volt még elkövetkezett.”

-          vezette fel a témát Bayer Zsolt.

„Hatalmas kérdés, hogy lesz-e harmadik vagy negyedik hullám, a vakcina időben érkezik-e, meg tudja-e állítani a dolgokat. Ami pedig a konkrét intézkedést illeti, azt kell mondjam, hogy a miniszterelnök a legszükségesebb pillanatban és minimálisan szükséges szigorítást vezette be. Ennél vannak brutálisabb szigorítások Európában.(…)”

-          reagált Bencsik András.

„Az ember nagyon-nagyon reménykedik abban, hogy elegendőek lesznek ezek az intézkedések, annál is inkább, mert nekem pedagógusnak már ez is sok. Az nem iskola. Lehet digitálisan tananyagot elsajátítani, de az iskola ennél sokkal több. (…) Azt már többször taglaltuk itt, hogy két teljesen ellentétes dolognak kell egyszerre megfelelni. Az egyik az, hogy az élet élni akar és menjen a maga normális medrében, a másik meg az, hogy megfékezni a járványt, azt meg csak úgy lehet, ha az élet leáll.”

-          jegyezte meg Gajdics Ottó.

„Nyilván majd két-három hét múlva tudjuk meg, hogy milyen eredményes volt ez az intézkedés, bár azért azt tegyük hozzá, hogy a miniszterelnök úr bejelentése akkor válik majd valósággá, ha holnap a parlament megszavazza ezeket az intézkedéseket. (…)”

-          mondta Néző László.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub - Brüsszel szült egy szörnyszülöttet + videó

Sajtóklub - Brüsszel szült egy szörnyszülöttet + videó

Az Európai Parlament a héten elfogadta az új migrációs csomagot. A paktum tartalmazza a migránsok elosztására vonatkozó szabályozást, amely szerint ha valaki nem hajlandó befogadni őket, akkor bevándorlónként 8 millió forintot kell büntetésként fizetni. A hírről a Sajtóklub vendégei is véleményt mondtak.
Sajtóklub - „Veled vagyunk, Judit!” + videó

Sajtóklub - „Veled vagyunk, Judit!” + videó

Könnyek közt mesélt Varga Judit volt miniszter a Magyar Péterrel töltött éveiről a Frizbi Tv-ben. Varga Judit elmondta: Magyar Péter verbálisan és fizikailag is bántalmazta, terrorizálta és fenyegette a házasságuk alatt. A hírről a Sajtóklub vendégei is véleményt mondtak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!