2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Teréz körúti robbantó

Hír TV

2018. február 11., vasárnap 19:00

Teréz körúti robbantó
Chipet ültettek a fejébe, megfigyelték, követték. Elmondta, miért robbantott, aztán hogy miért nem. Sokszor sokféleképpen mesélte el zavaros történetét, a Teréz körúti robbantó a szakértők szerint mégsem elmebeteg. Az apja állítja: nem a fia a tettes. 

Kakucsi gyilkos
Készült a gyilkosságra a 20 éves kakucsi fiú. Mielőtt megtámadta gyerekkori barátnőjét, videókat is letöltött arról, hogyan kell ölni. A fiú nagyapja arra emlékszik, hogy unokája nála aludt a gyilkosság éjszakáján.

Agyonverték a börtönben
Két ellenőrzés között agyonverte zárkatársát egy 17 éves fiú a szirmabesenyői börtönben. Az eszméletlen rabot csak reggel találták meg. De hogyan lehetséges ez, ha a fogva tartási és ellenőrzési szabályokat betartják? Tényleg a fiatalkorú elítéltek a legkegyetlenebbek?

Burattino
Nehéz munkát vállaltak, amikor nehéz sorsú gyerekek megmentésére vállalkoztak. A Burattino Iskola pedagógusai nem csak a gyerekek tanításával foglalkoznak. Ha a szükség úgy hozza, kiemelik őket a családjukból, és lakhatást is biztosítanak nekik. Esély az esélyteleneknek.

A Riasztás február 6-i adása.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!