2021. 11. 27. Szombat Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Riasztás

Riasztás: Villanó kés

Ezúttal is jött a minden kocsmai verekedést kiváltó három kérdés: Mi van? Mi van? Mi van? – részletek a Riasztás legújabb adásában.

Villanó kés

Kis híján életét vesztette egy férfi egy tápiósági kocsma előtt kitört verekedés során. Az egyik résztvevő ugyanis kést rántott, amellyel összesen hatszor szúrt. A támadó ellen most vádat emeltek, emberölés bűntettének kísérlete miatt állhat bíróság elé.

Bandák háborúja

Továbbra is virágzik az embercsempészet. A Riasztás információi szerint jelenleg hét banda uralja a piacot, akik milliárdos haszon mellett, egyre kifinomultabb módszerekkel próbálják meg Nyugat-Európába juttatni az illegális menekülteket.

Szemtől-szemben

Rosszkor, rossz helyen, rossz irányban – Magyarországon évente mintegy 8-10 esetben fordul elő, hogy valaki a forgalommal szemben hajt fel az autópályára. Halálos tragédia szerencsére csak ritkán fordul elő, ennek ellenére a rendőrség úgy döntött, átfogó vizsgálatot indít a témában.

Veszélyzóna

Katasztrófafilm, háborús övezet – szemtanúk szerint ilyen állapotokat idézett elő a szekszárdi társasházban történt gázrobbanás. Csodával határos módon a tragédia emberéletet nem követelt, az anyagi kár azonban igen jelentős volt.

HírTV

További epizódok

Riasztás: 12 nyomozó 

Unokázós csalás – a módszer szinte közismert, mégis időről-időre akad, aki áldozatául esik a csalóknak. 2021. június 29.

Riasztás: Az ötödik gyermek

Egyelőre tisztázatlan, mi vezette arra a négy gyermekes családanyát, hogy a titokban kihordott ötödik gyermekét meggyilkolja. 2021. június 22.

Riasztás: 48 késszúrás

Mintegy félszáz késszúrás következtében vesztette életét egy idős mogyoródi nő. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában. 2021. június 15.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!