2020. szeptember 22.,
kedd, Móric napja

Riasztás: Vádat emeltek a férfi ellen, aki a gyanú szerint megfojtotta barátnőjét

Hír TV

2020. augusztus 11., kedd 20:55

Számtalan sorozat főszereplői mostanában a bűnügyi helyszínelők, a nyár nemcsak a turizmusban dolgozók, hanem többek között a közlekedés-biztonság szakemberei számára is kiemelt szezon és vádat emeltek az ellen a férfi ellen, aki a gyanú szerint megfojtotta barátnőjét. Ezek voltak a Riasztás témái.

A nyomok olvasói

Számtalan sorozat főszereplői mostanában a bűnügyi helyszínelők. Hogy mennyire tükrözik a valóságot ezek a filmek, annak jártunk kicsit utána. Stábunk betekintést nyerhetett a kulisszák mögé, hogyan, milyen eszközükkel dolgoznak a magyar helyszínelők. 

 

Dugószezon

A nyár nemcsak a turizmusban dolgozók, hanem többek között a közlekedés-biztonság szakemberei számára is kiemelt szezon. A nyári dugók, a meleg szinte teljesen sajátos viszonyokat teremt a közutakon. Hogy ezekhez hogyan tudunk alkalmazkodni, annak jártunk utána.

 

A szerelem verme

Vádat emeltek az ellen a férfi ellen, aki a gyanú szerint megfojtotta barátnőjét, majd a holttestet egy épülő házban egy gödörbe eltemette. A férfi sokáig úgy tett, mint aki keresi eltűntnek nyilvánított élettársát, a hazugságvizsgálaton azonban elbukott. 

Hír TV