2020. szeptember 22.,
kedd, Móric napja

Riasztás: Terítéken a Vizoviczki-ügy

2020. július 21., kedd 20:55, frissítve: péntek 15:45

Vizoviczki-ügy: Magas rangú rendőrök is a vádlottak között

Vesztegetés, zsarolás, megfélemlítés – többek között ezekkel a módszerekkel építette fel 52 cégből álló birodalmát Vizoviczki László. A Nemzeti Védelmi Szolgálat 2010-es megalakulása azonban új frontot nyitott az alvilág és a bűnüldöző szervek harcában, így 2014-ben az éjszaka császárával szemben is vádat emeltek.

Megkötözve, kirabolva

Nyolc helyszínen elkövetett bűncselekményekkel vádolták meg az úgynevezett kötözős rablókat. A sajátos módszer lényege, hogy a tettesek a saját otthonukban támadtak rá áldozataikra, veréssel, erőszakkal kényszerítve őket, hogy értékeiket átadják.

Apagyilkosság Orgoványban

Sokgyermekes, nehéz körülmények között élő család, folyamatosan alkoholizáló, erőszakos apa. Szinte borítékolható volt a tragédia, amely meg is történt egy januári éjszakán. Felmerül azonban a kérdés, az elkövető, a 15 éves fiúgyermek igazából tettesnek, vagy inkább a helyzet áldozatának tekinthető.

Kockázatos kölcsön

Egy többmilliós adósság miatt kellett meghalnia 48 esztendős újpesti vállalkozónak. A hatóságok a tett elkövetésével egy háromfős csoportot vádoltak meg, akik a nyomozás eddigi adatai szerint heteken át készültek a bűncselekményre.

 Teljes adás:

Hír TV