2021. január 25.,
hétfő, Pál napja

Riasztás: Szándékos gyújtogatás okozta a családi tragédiát

Hír TV

2020. december 1., kedd 20:50

 

Drogchat

A pandémia okozta társadalmi változások új módszerek kidolgozására sarkallták a drogterjesztőket is. Balszerencséjükre azonban az őket üldöző hatóságok is felkészültek ezekre. Néhány napja például egy, a közösségi oldalakon terítő csoportot fülelt le a rendőrség.

Tűzözön

A házban hárman aludtak, amikor az kigyulladt. A nagyszülők a 12 éves unokájukat két rendőr segítségével még ki tudták menteni, ők azonban már nem tudták elhagyni a házat. Mint később kiderült, a tüzet szándékos gyújtogatás okozta.

Vadászösztön

A bűnösségét elismerte, de tagadta, hogy szándékosan, aljas indokból követte el azt az a férfi, aki Nyíregyházán vadászpuskával lelőtt két embert. Szerinte az sem igaz, hogy célzott lövéseket adott le, pedig a szemtanúk valóságos kivégzésről beszélnek.

Mindhalálig

A vád szerint hónapokon át rendszeresen bántalmazta élettársát egy nagykereki férfi. Végül a törékeny, rossz egészségügyi állapotban lévő hölgy belehalt sérüléseibe. A férfi azonban állítja, a hölgy sérülései nem bántalmazás, hanem a betegsége okán keletkeztek.

Teljes adás:

Hír TV