2021. július 24.,
szombat, Kinga, Kincső napja

Riasztás: Holttest a szeméttelepen - új irányt vett a nyomozás!

Hír TV

2021. május 25., kedd 20:50

 

Új emlékezet

Néhány hete itt a Riasztásban már foglalkoztunk az ismert néprajz-kutató, Barsi Hajna brutális megölésének ügyével.  A vádlott, T. Dávid korábban beismerte a gyilkosságot, néhány napja azonban egy teljesen új vallomással állt elő.

Brájen halála

Egy 2 éves kisfiú rejtélyes halálesete kavarta fel a kedélyeket Taktaharkányban. Brájen holttestét egy szennyvízaknában találták meg. Először úgy tűnt, tragikus baleset történt, később azonban felmerült annak is a gyanúja, hogy valami egészen más. 

Halálos buli

A 17 éves Hunor házibulija sajnos igen emlékezetesre sikeredett. Volt ital és drog töménytelen mennyiségben, sőt egy fegyver is előkerült. Az igazi tragédiát azonban egy 19 éves lány halála jelentette. Nem csoda tehát, hogy nyomozás, majd vádirat lett a bulin történtekből.

Holttest a szeméttelepen

2004-ben guberálók találtak rá egy szeméttelepen egy csecsemő holttestére. A hatóságok nagy erővel kezdtek az ügy felgöngyölítésébe, de fáradozásuk sokáig nem hozott eredményt. Tavaly azonban, köszönhetően a DNS-vizsgálatok fejlődésének is, új irányt vett a nyomozás. 

Teljes adás:

Hír TV