2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Riasztás

Riasztás: Gyilkosság egy pulóver miatt

  • Riasztás: Gyilkosság egy pulóver miatt

Címlap

Rúzsa Magdi nagy fogyása, M. Dobos Mariann halálos betegsége. Hogy mi a közös e két hírben, mindössze az, hogy semmi köze a valósághoz. A Riasztásban annak jártunk utána, mi az a fake news-ra, azaz a hamis hírekre alapozott marketing, kinek, miért jó, ha ismert embereknek okoz időnként rendkívül kellemetlen pillanatokat.

Egy pulóver ára

Első fokon tíz és fél év börtönre ítélték a pulóveres - gyilkosságként elhíresült ügy vádlottját. G.Krisztián Csolnokon a kocsma előtt dulakodás közben szíven szúrta munkatársát. Vita egy ruhadarab miatt volt. 

Akták újranyitva

Tökéletes gyilkosság márpedig nem létezik. E régi igazságot erősítette meg az elmúlt hetekben a Készenléti Rendőrség Életvédelmi Osztálya. Az egyre modernebb technikának is köszönhetően az elmúlt hetekben ugyanis két régi aktát is leporoltak és megoldották az ügyeket.

Ismeretlen ismerős

Jelentős mennyiségű alkohol és egy véletlen találkozás. Röviden összefoglalva ez okozta vesztét a füzesabonyi gyilkosság áldozatának. A gyanúsított egy konyhakéssel szúrta nyakon a férfit, akit csak néhány órával korábban ismert meg. 

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített garázdaság bűntette miatt vádat emelt egy tömegverekedés tizenkét résztvevője ellen, akik 2021. szeptember 26-án hajnalban, Kecskemét főterén két társaságba tömörülve kölcsönösen ütötték és rúgták egymást. A verekedés során kés és pezsgősüveg is előkerült.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!