2020. szeptember 28.,
hétfő, Vencel napja

Riasztás: Gyilkosság egy pulóver miatt

2020. június 30., kedd 20:55

Címlap

Rúzsa Magdi nagy fogyása, M. Dobos Mariann halálos betegsége. Hogy mi a közös e két hírben, mindössze az, hogy semmi köze a valósághoz. A Riasztásban annak jártunk utána, mi az a fake news-ra, azaz a hamis hírekre alapozott marketing, kinek, miért jó, ha ismert embereknek okoz időnként rendkívül kellemetlen pillanatokat.

Egy pulóver ára

Első fokon tíz és fél év börtönre ítélték a pulóveres - gyilkosságként elhíresült ügy vádlottját. G.Krisztián Csolnokon a kocsma előtt dulakodás közben szíven szúrta munkatársát. Vita egy ruhadarab miatt volt. 

Akták újranyitva

Tökéletes gyilkosság márpedig nem létezik. E régi igazságot erősítette meg az elmúlt hetekben a Készenléti Rendőrség Életvédelmi Osztálya. Az egyre modernebb technikának is köszönhetően az elmúlt hetekben ugyanis két régi aktát is leporoltak és megoldották az ügyeket.

Ismeretlen ismerős

Jelentős mennyiségű alkohol és egy véletlen találkozás. Röviden összefoglalva ez okozta vesztét a füzesabonyi gyilkosság áldozatának. A gyanúsított egy konyhakéssel szúrta nyakon a férfit, akit csak néhány órával korábban ismert meg. 

Teljes adás:

HírTV