2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Sissi zsiráfjától a biodómig

Következik:

Európai Híradó 04:00

Riasztás

Riasztás: Brutális gyilkosságok nyomában

A Hír TV eheti Riasztás című műsorában a nézők megismerhették a kiskundorozsmai tragédia részleteit, de foglalkoztak egy 9 évvel ezelőtti kovácsvágási gyilkossági üggyel is, amelynek új gyanúsítottja van.

  • Riasztás: Brutális gyilkosságok nyomában

Kettős gyilkosság 

Egyelőre csak feltételezések vannak arra, miért késelhette halára saját, nyolchónapos várandós feleségét a 38 éves kiskundorozsmai férfi. Sokak szerint tettének oka az lehetett, hogy valószínűleg nem ő volt a gyermek apja. 

Szanka Ferenc, a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője a Riasztás stábját beavatta az ügy részleteibe. A műsorban elhangzott, hogy az elkövető több késszúrással végzett feleségével. A gyilkosságot saját kiskorú gyermekük jelenlétében hajtotta végre a gyanúsított. Az igazságügyi szakértő pszichológus szerint ez a drasztikus cselekmény vélhetően végi fogja a hároméves kislány életét kísérni.

Az eset megrázta a helyieket, akadt olyan megkérdezett is, aki szerint a férfi megérdemelné az életfogytiglani büntetést. Mások pedig kész tényként közölték a stábbal, hogy tisztában vannak vele, az áldozat mástól várt gyermeket.

Régi ügy, új gyanúsított 

Újabb gyanúsítottja van a 9 évvel ezelőtt, Kovácsvágáson történt gyilkosságnak. A 80 éves idős hölgy brutális megölése kapcsán korábban már elítéltek egy férfit, három év után azonban felmentették Most pedig egy újabb lehetséges elkövető került a hatóságok látókörébe.

A visszaeső

Újabb ügyben állhat bíróság elé M. Richárd. A Dózsa György úti, két ember halálát okozó karambol ügyében elítélt férfit azzal vádolták meg, hogy bevont jogosítványát próbálta meg némi törvénytelen ügyeskedéssel visszaszerezni.

Unokázós gyilkosság

Baján egy 79 esztendős idős hölgy eltűnése ügyében indult nyomozás. Erzsike néni holttestét aztán egy pincében eltemetve találták meg. Mint kiderült, az elkövetőt nem is kellett olyan messze keresni a családtól.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített garázdaság bűntette miatt vádat emelt egy tömegverekedés tizenkét résztvevője ellen, akik 2021. szeptember 26-án hajnalban, Kecskemét főterén két társaságba tömörülve kölcsönösen ütötték és rúgták egymást. A verekedés során kés és pezsgősüveg is előkerült.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!