2020. július 12.,
vasárnap, Izabella, Dalma napja

Riasztás: Gyilkolt, de már szabadlábon van

2020. március 10., kedd 20:55

Szabadon távozhatott

A bíróság gondatlanság vétségében találta bűnösnek, így négyéves büntetést szabott ki arra a férfira, akit a 17 éves borsodnádasdi lány halála kapcsán vádoltak meg. Miután B. Roland a vizsgálat ideje alatt 30 hónapot börtönben töltött, így szabadon távozhatott a bíróságról. Az áldozat édesanyja idegösszeomlást kapott a hír hallatán. 

Az első magyar szamuráj

73 évesen is igen aktív Furkó Kálmán, a hazai karate legendája, rendőrök és katonák közelharc-kiképzője. A Riasztás Szolnokon látogatta őt meg, ahol a fél évszázados pályafutás áttekintése mellett azt is megtudhattuk, hogyan kell egy igazán hatásos ütést kivitelezni. 

Tagad a harmadrendű vádlott

Tippadóként és megfigyelőként vett részt a szegedi 100 milliós ékszerrablásban az egykori rendőri - állítja az ügy vádirata. A Riasztásnak nyilatkozó férfi azonban tagad, semmi köze az ügyhöz, amelybe csak egy személyes ellentét miatt keveredett - állítja. 

Gyilkosság 35 késszúrással

A vádirat szerint a férj beteges féltékeny volt feleségére, akivel öt közös gyermekük született. Emiatt többször bántalmazta, majd 2018 októberében egy késsel 35 alkalommal szúrta meg. A férfi azt állítja, nem emlékszik tettére, de szerinte neki bizonyítékai vannak arra, hogy a felesége rendszeresen csalta őt.

HírTV

x
Rendkívüli hír