2020. július 12.,
vasárnap, Izabella, Dalma napja

Riasztás: Középpontban egy tűzoltó-legenda, Jambrik Rudolf

Hír TV

2020. február 18., kedd 20:50

Megkezdődött a Gyárfás-per

„Senkit, sem Portik Tamást, sem Tasnádi Pétert nem bíztam meg azzal, hogy ölesse meg Fenyő Jánost, vagy vele szemben erőszakot alkalmazzon". Ezt Gyárfás Tamás jelentette ki vallomásában, az ellene folyó per nyitónapján. A volt sportvezető szerint Fenyő János halála kapcsán nemcsak Portik és Tasnádi, hanem az orosz-ukrán maffia is zsarolni akarta őt.

Tűzoltó leszel

Jó 40 éven át élhette meg gyermekkori álmait. Pályafutását a Belvárosi Tűzőrségnél kezdte, de dolgozott az egyik legnagyobb, a dél-pesti tűzoltó-kirendeltség vezetőjeként is. A Riasztásban Jambrik Rudolf, a tűzoltó-legenda. 

Francia kapcsolat

Rossz napom volt. Ezzel indokolta tettét a rendőröknek állítólag az a brit-amerikai állampolgár, aki megölt egy francia fiatalembert Budapesten. A 25 éves francia barátnőjével érkezett a magyar fővárosba azért, hogy megünnepelje születésnapját. A romantikus hétvége azonban tragédiába torkollott.

46 késszúrás

Csak részben ismerte be tettét az a férfi, aki 46 késszúrással ölt meg egy idős embert Miskolc egyik belvárosi lakásában. A hajléktalanként élő elkövető mintegy 120 ezer forintot zsákmányolt.

Életfogyig

Legkorábban 30 év múlva szabadulhat az a férfi, aki otthonában megölt egy pécsi idős asszonyt. Az elkövető korábban járólapokat fektetett le a nő lakásában, akkor találta ki azt, hogy kirabolja őt. A hölgy azonban rajta kapta őt és társát.

Teljes műsor:

Hír TV