2020. május 29.,
péntek, Magdolna napja

Riasztás: Fókuszban Dr. Kovács Lajos

Hír TV

2020. január 14., kedd 20:05

Testvérgyilkosság Csongrád megyében, relketorfényben a "Nyomozó", Dr. Kovács Lajos, holttest még nincs, viszont tárgyalás már volt VV Fanni ügyében - többek között ezek a témák is szerepelnek a Riasztásban.
  • Testvérgyilkosság Mórahalmon

Leszúrta saját 18 éves testvérét, majd felgyújtotta a családi házat egy 20 éves fiú Mórahalmon. A Riasztás által megkérdezettek szerint az Erdélyből érkezett családban mindennapos volt az agresszió, a fiúk édesanyja emiatt el is költözött. A két fiú között is több alkalommal fordult elő konfliktus. Azt egyelőre nem tudni, hogy a tragédiát pontosan mi okozta, annyi bizonyos, hogy az idősebb fiú ittasan ment be az öccséhez, összevitatkoztak, amelynek hevében leszúrta a testvérét.

  • Bemutatjuk a Nyomozót, Dr. Kovács Lajost

20 éves kora óta rendőr, azóta szinte az összes jelentős magyar bűneset felderítésében szerepet játszott. Bár, lassan 10 éve nyugdíjba vonult, de a neve azóta sem kopott ki a köztudatból. A Riasztásban a Nyomozó, Kovács Lajos.

  • Holttest még nincs, tárgyalás már volt a VV Fanni ügyben

Nem vallotta magát bűnösnek az egykori valóságshow-szereplő, VV Fanni meggyilkolásával megvádolt férfi. A bíróság előtt elmondta, nem bántotta a lányt, csak segíteni akart rajta. Fanni ugyanis szerinte kábítószer hatása alatt állt, közös barátjuk pedig őt kérte meg, vigye el a lányt úgynevezett "intéző emberekhez". A vádlott egyik zárkatársa közben levelet írt, amelyben azt állítja, tudja, hova rejtette el VV Fanni holttestét a most bíróság elé kerülő férfi.

  • A vád, halált okozó, segítségnyújtás elmulasztása

Szóbeli megállapodás alapján, némi készpénz fejében gondozta a 70 éves idős hölgyet az ügy vádlottja. Az idős hölgy azonban kihűléses tünetekkel kórházba került, ahol életét is vesztette. A hatóságok szerint az életét meg lehetett volna menteni, ha időben értesítik a mentősöket. Ez azonban nem történt meg, így a gondozó hölgynek most a bíróság előtt kell felelnie tettéért.

A teljes adás: 

Hír TV