2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Riasztás

Riasztás: Figyelemre vágyott a teknőst agyonverő nő

Szennyezett alkohol okozta a halálát egy fiatal anyának, leszúrta bántalmazó édesapját egy 13 éves lány és figyelemre vágyott a teknőst agyonverő ózdi nő. A Hír TV Riasztás című műsorában családtagokkal, szomszédokkal és szakértőkkel beszélgettünk az esetekről.

  • Riasztás: Figyelemre vágyott a teknőst agyonverő nő

Színezőanyagokból, metilalkoholból, szeszesital-maradékokból állított elő több száz liternyi italt egy férfi egy Debrecenhez közeli tanyán. Terméke finoman szólva is maradandó élmény okozott annak fogyasztóiban, hiszen több mint húsz ember kórházba került, ketten pedig életüket vesztették. A férfi a bíróságon beismerte bűnösségét és elfogadta az ügyészség három éves fogházbüntetésre vonatkozó indítványát.

Leszúrta édesapját egy 13 éves lány Galgahévízen. A vizsgálatok eddigi eredményei szerint az apa ittasan érkezett haza, dulakodni kezdett a feleségével és egy késsel meg is sebesítette, majd az anyjának segíteni akaró fiát is megszúrta. Ekkor érkezett azonban a 13 éves lány és egy késsel olyan súlyosan megsebesített apját, hogy az belehalt a sérüléseibe. A Riasztás által megkérdezett szakértő szerint a kislány úgynevezett jogos védelmi helyzetben követte el tettét, mivel csak családtagjait akarta megvédni. Nehezen dönthető el tehát, hogy ebben az ügyben kis is az igazi tettes és ki az áldozat.

Csak egy kis figyelmet akart magának - így indokolta megdöbbentő tettét az a nő, aki a fővárosi állatkertben egy kockakővel agyonvert egy görög teknőst. A Riasztásból kiderül, tettéért akár három évet is kaphat, jelenleg ugyanis Magyarországon ez a legmagasabb büntetés, ami állatkínzás vétségéért kiszabható. A műsorból azt is megtudhatjuk, mit gondolnak a magyar állatvédelmi törvényről a szakemberek és az állatbarát aktivisták.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített garázdaság bűntette miatt vádat emelt egy tömegverekedés tizenkét résztvevője ellen, akik 2021. szeptember 26-án hajnalban, Kecskemét főterén két társaságba tömörülve kölcsönösen ütötték és rúgták egymást. A verekedés során kés és pezsgősüveg is előkerült.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!