2020. július 12.,
vasárnap, Izabella, Dalma napja

Riasztás: Felfüggesztett kárpótlás

Hír TV

2020. január 28., kedd 20:50

Hasszan F-től - a NAV-os fenyegetőzőig

Folytatódott a terrorizmussal vádolt Hasszan F. tárgyalása Budapesten. A per során elhangzott, az iraki férfi elleni eljárás a magyar törvényeknek megfelelően zajlik majd. Ennek kapcsán kíváncsiak voltunk, mennyire szigorúak az ezzel kapcsolatos hazai jogszabályok.

Felfüggesztett kárpótlás

Milliós kárpótlások gyilkosoknak is. Biznisz, vagy jogos kifizetések. De ki fizeti ki a kárpótoltak áldozatait? A jogi kormányzat most új jogszabály kidolgozásába kezd, hogy rendezze a komoly társadalmi vitát kiváltó kérdést.

Rendőrökre támadtak Erdőkertesen

Két rendőrt késelt meg egy férfi a Pest megyei településen. Az elkövető évek óta bűnügyi felügyelet alatt állt, néhány napon belül folytatódott volna ügyének tárgyalása. De miért és hogyan jutott el odáig, hogy rátámadjon az őt kísérő rendőrökre?

A halálosztó

Baltával vert agyon egy idős házaspárt egy férfi Hódmezővásárhelyén. A bíróság előtt elismerte tettét, sőt azt állította, egyedül követte el. A vádhatóság szerint azonban egyértelmű, hogy az áldozatok lánya, az elsőrendű vádlott élettársa nemcsak tudott, hanem aktív résztvevője is volt a szörnyű cselekedetnek.

Egy pulóver ára

Halálos áldozatot követelt egy kocsma előtti késelés Csolnokon. Az ügy vádlottja azt állítja, ő csak védekezésből szúrt, miután többen megtámadták. Egy biztos, a tettes és áldozata közötti vitát egy kölcsönvett pulóver robbantotta ki.

Teljes adás: 

Hír TV

x
Rendkívüli hír