2020. július 12.,
vasárnap, Izabella, Dalma napja

Riasztás: Bűnbocsánat

2020. március 3., kedd 20:55

Akta, újraélesztve

Egy majd másfél évtizedes ügy végére kerülhet pont. 2004-ben két nőt öltek meg brutálisan Makón. Akkor az áldozatok egyik rokonát gyanúsították meg, aki mintegy másfél évet börtönben is töltött, de bizonyíték hiányában szabadon engedték. A nyomozó hatóságok nemrégiben újra elővették az ügyet és a vizsgálat ezúttal úgy tűnik, eredményes volt.

Bűnbocsánat

Mélyen megbánta tettét és a Riasztás kamerája előtt kért az áldozatok hozzátartozóitól elnézést az a férfi, akit az inárcsi bankrablás ügyében ítéltek el. A jelenleg Balassagyarmaton raboskodó férfi stábunknak elmondta, ha tehetné, mindent másképpen csinálna.

Tűz a családi házban

Egy ötéves gyermek vesztette életét, amikor Miskolcon kigyulladt egy családi ház. A tragédiát az okozta, hogy a család egy kenyérsütő-géppel próbált meg éjszaka fűteni. Az egyik gyermek takarója ráesett a felforrósodott gépre és lángra kapott. Az anya és három gyermek még ki tudott szaladni az épületből, az ötéves kisfiúnak azonban ez már nem sikerült.

Pénz egy pillanat alatt

Március 2-ától a magyar bankok is áttérnek az azonnali utalások rendszerére. A változást komoly munka és fejlesztés előzte meg, de nemcsak a pénzügyi, hanem a bankbiztonsági szakembereknek is komoly kihívást adva.

Teljes adás: 

HírTV