2020. július 12.,
vasárnap, Izabella, Dalma napja

Riasztás: Akár 3 év is járhat büntetőfékezésért

Hír TV

2020. június 9., kedd 20:50

A mai adásban a Deák téri gyilkosság mellett egy nyíregyházi tragédia körülményeit is körbejárja a Riasztás stábja. Emellett szó lesz a büntetőfékezésről és a Hableány áldozatai után járó kártérítések kifizetéséről.

 

Több mint két hónapnyi karantén csend után újra Riasztás a Hír TV műsorán. A mai adásban szó lesz az elmúlt hetek legnagyobb viharát kiváltó esetről, a Deák téri kettős gyilkosságról. Bár, az elkövetőt perceken belül elfogta a rendőrség, tettének pontos oka még mindig nem egyértelmű. Drogos állapot, vagy csak valamiféle beavatási szertartás?

Nehezen felfogható tragédia történt Nyíregyházán. Egy 11 hónapos kisfiú vesztette életét egy rosszul bekötött vezeték miatti áramütés következtében. A 10 gyermekes apát gondatlanságból elkövetett gyilkossággal vádolják.

Akár 3 évre börtönbe kerülhet az a sofőr, aki büntetőfékezéssel veszélyezteti a forgalomban résztvevőket. Szakértők szerint a közúti sérelmek kifejezésére elterjedt manőver azért balesetveszélyes, mert a fékezés hirtelen történik, a megelőzött jármű pedig nem tudja felvenni a kellő követési távolságot.

27 halott, egy eltűnt személy – ez a szomorú mérlege a Hableány turistahajó egy évvel ezelőtt történt tragédiájának. Az ügy hullámai azonban továbbra sem csitulnak, most éppen az áldozatoknak járó kártérítések kifizetése okoz bonyodalmakat.

Teljes adás:

Hír TV