2020. szeptember 22.,
kedd, Móric napja

Riasztás: A bájkeverő

2020. szeptember 8., kedd 20:55

Bűnbocsánat

18 éves korára szinte kimerítette a büntető-törvénykönyvet. A rács mögött töltött 11 év után azonban új emberként szabadult. Most szakácsként dolgozik, szabadidejében pedig bűnmegelőzési órákat tart középiskolásoknak.  A Riasztásban Melák, a bűnbánó gyilkos. 

Békefenntartók 

Bilincs, gumibot és könnygáz-spray – ezekkel az eszközökkel szerelték fel az iskolaőröket, akik a most kezdődő tanévben álltak szolgálatba először. Létszámhiány miatt egyelőre csak 423 tanintézményben sikerült betölteni a posztot, így a toborzás és a kiképzés továbbra is tart. 

Bájkeverő 

Xanax, Rivotril, többek között ezekből a gyógyszerekből kavart majdnem-halálos koktélt egy fiatal nő alkalmi partnerei számára. Az elbódított férfiakat kirabolta, akik közül ketten is életveszélyes állapotban kerültek kórházba. 

Látogatók

Saját házában találtak rá holtan egy 73 esztendős idős férfire Aszódon. A rendőrség példás gyorsasággal, két napon belül elfogta a feltételezett elkövetőket, akikkel szemben nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság ügyében indítottak eljárást. 

Teljes adás:

HírTV