2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 12:00

Riasztás

Riasztás: Réti László, a rendőrből lett krimiíró

Gyárfás Tamás bírósági tárgyalása, Réti László legújabb könyve és a Szalonnán történt kegyetlen gyilkosság háttere - többek között ezekre is fény derül a mai Riasztásból.

  • Riasztás: Réti László, a rendőrből lett krimiíró

Hosszú vallomást tett, de az ellene felhozott vádakat elutasította Gyárfás Tamás bírósági tárgyalásának előkészítő ülésén. Az egykori sportvezető szerint a gyilkosság idején ő már nem állt vitában Fenyő Jánossal, így nem is állhatott érdekében megbízást adni az egykori dúsgazdag üzletember megölésére. Szerinte az ő és Portik Tamás közötti beszélgetéseket rögzítő több száz oldalnyi hanganyag is azt bizonyítja, hogy a jelenleg börtönbüntetését töltő Portik csak zsarolni próbálta őt valami olyannal, amit ő el sem követett.

Dolgozott rendőrként, bűnügyi igazgatóként Tolna megyében, majd Zugló rendőrkapitányként is. Aztán úgy döntött, tapasztalatait krimik megírásában kamatoztatja. Eddig 13 regénye jelent meg, novemberben pedig jön a tizennegyedik. A Riasztásban Réti László, a rendőrből lett krimiíró.

Négyen öltek meg egy 85 éves nénit a borsodi Szalonna településen. Az áldozat, Irénke néni, összesen nyolc ütést kapott. A rendőrség példás gyorsasággal állította elő a brutális gyilkossággal alaposan gyanúsítható férfiakat.

Csodával határos módon úszta meg egy bakonyoszlopi férfi szomszédja támadását. A tett elkövetésével vádolt férfi látszólag minden ok és indok nélkül szurkálta meg egy 20 centiméteres ollóval a vele szemben lakót, hogy mindezt miért tette, meglehetősen furcsa magyarázatot adott a bíróság előtt.

Kitervelt gyilkosság vagy véletlen baleset? Apa és fia meglehetősen sokat italozott abdai házukban. Ilyenkor sokat veszekedtek is. Egy ilyen alkalommal a 77 éves apa kenyérvágó késsel szúrta meg 51 éves fiát, aki belehalt sérüléseibe. A vádlott és védője szerint minden arra utal, hogy véletlen baleset okozta a tragédiát, a vád azonban egészen más véleményen van.

A teljes adás: 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített garázdaság bűntette miatt vádat emelt egy tömegverekedés tizenkét résztvevője ellen, akik 2021. szeptember 26-án hajnalban, Kecskemét főterén két társaságba tömörülve kölcsönösen ütötték és rúgták egymást. A verekedés során kés és pezsgősüveg is előkerült.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!