2020. február 25.,
kedd, Mátyás napja

Riasztás: 100 milliós drogfogás a Szigeten

Hír TV

2019. augusztus 27., kedd 20:50, frissítve: kedd 21:00

100 milliós drogfogás a Szigeten. A Riasztás korábbi adásában már foglalkoztunk a Sziget Fesztivál viszonylatában is jelentősnek mondható üggyel, most pedig egy kicsit elmélyülünk annak részleteiben is. Kiderül például, hogy a két holland fiatalember kifejezetten rendezett körülmények között él otthon, sőt egyikük válogatott atléta. És arra is igyekszünk választ adni, mennyire igazak azok a sajtóban megjelent feltételezések, amely szerint tettükért akár életfogytig tartó büntetést is kaphatnak a most elfogott dílerek.

Adásunk második részében két gyilkossági esettel foglalkozunk. Előbb Mohácsra látogatunk, ahol egy férfi egy serpenyővel úgy megverte saját édesanyját, hogy az az életét vesztette. A férfi nyelvész doktor, s bár a szomszédok és ismerősök szerint az utóbbi időben meglehetősen feszült volt a viszony közte és édesanyja között, brutális tettének pontos oka egyelőre ismeretlen.

Utolsó anyagunk helyszíne Polgár, ahol a Zenevonat nevű formáció augusztus 29-i koncertje sajnos nemcsak az igényes zenei produkció miatt maradt emlékezetes. A koncertet hallgató közönség soraiban ugyanis egy gyilkosság történt. Egy férfi féltékenységből ölte meg egykori párja jelenlegi élettársát. A tettes korábban a közösségi oldalra feltett videóiban fenyegetőzött azzal, hogy „bosszút áll”, ezt azonban senki nem vette igazán komolyan. De a szavakat ezúttal sajnos tett is követte.

Hír TV