2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Misi bácsit elítélték

Hír TV

2017. december 10., vasárnap 19:00

Misi bácsit elítélték
Két év börtönt kapott jogerősen az az általános iskolai földrajztanár, aki évtizedeken át lelkileg és szexuálisan is kihasználta tizenéves tanítványait. „Ő mindig így ült, itt a két lány mellette, és kézzel kielégítette őket.”

 

Rendőri túlkapás?
Rendőri túlkapás, vagy a fiatalok húzták túl a húrt? A diákok egyetemi csoporttársnőjük védelmére keltek az utcán, mégis őket vitték be a rendőrök.

 

Kereszttűzben: S. Ábel
Ki ő? S. Ábel hét éve ad munkát nyomozónak, szakértőnek, bírónak, ügyvédeknek. Több ezer oldalnyi irat, büntetőeljárások sorozata és legalább 30 millió forintnyi nyomozati és fogvatartási költség.

 

Részeg bűnözők
Alkohol és bűn kéz a kézben jár. Az erőszakos bűncselekmények harmadát részegen követik el. Szakértők szerint a számok egyre rosszabbak. Sokkal súlyosabb probléma az alkohol, mint a drog. „Az alkohol megkönnyítette, hogy erőszakos cselekményekbe bele tudjak menni, mert levette az összes gátlásomat.”

Farkas Helga
Egy megszállott exzsaru 26 éve nem adja fel a nyomozást Farkas Helga ügyében. Most új teóriával állt elő: azt állítja, tudja, ki csalta el és ölte meg az akkor 17 éves lányt. Szerinte a szálak az olasz maffiáig vezetnek.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!