2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

HSR

Hír TV

2018. január 14., vasárnap 19:00

12 éven aluli nézőinknek nem ajánlott.

Rezesová eltávon
Rezesová ki-be jár a börtönbe. A négy ember halálát okozó, 9 évre ítélt szlovák milliomosnő a karácsonyt és a szilvesztert is a családjával tölthette. Mit kell vagy nem kell tennie egy rabnak ahhoz, hogy ideiglenesen hazaengedjék?

Erőszak?
Hét évet kapott, de hazamehetett a börtönből az a nevelőapa, aki a vád szerint egy lázmérővel molesztálta 10 éves lányát. A szakértők összevitatkoztak a bíróságon, az egyik szerint történt, a másik szerint nem történt erőszak.

Eltűnt lány
Eddig közel 30 millió forintot költött egy édesanya, hogy megtalálja négy éve eltűnt lányát. Az egyik magánnyomozó még állítólagos váltságdíjra is kért tőle pénzt, de a lányt továbbra sem találják sehol.

Álrabbik
Álkipa, álpajesz és álkóser igazolás. Így verték át a kamurabbik a komoly vállalkozókat. Volt, aki másfél milliót adott a papírért a nagy izraeli biznisz reményében. 

HSR
Hosszú idejű speciális rezsim, azaz a HSR, ahol a sorozatgyilkosok, rablók, szexuális bűnözők raboskodnak. A legtöbbjük számára az egyetlen kapocs a külvilággal a nevelőtisztjük, aki segít nekik túlélni a túlélhetetlent.

A Riasztás január 9-i adása.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!