2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

A krimisorozatok gyakori főszereplői

Hír TV

2017. december 17., vasárnap 18:55

​12 éven aluli nézőink számára nem ajánlott.

Leszámolás
Halálos beteg az az 52 éves férfi, akit az osztrák rendőrség különleges egysége fogott el Ausztriában, mert egy héttel ezelőtt az M5-ös autópályán közvetlen közelről rálőtt egy autó sofőrjére és utasára.

S​zülés utáni depresszió
Egy éve küzdenek annak a kislánynak az életéért, akit tavaly májusban az anyja úgy megrázott és megvert, hogy agykárosodást szenvedett. A nő pszichiátriai kezelt volt, ráadásul szülés utáni depresszióval küzdött. Mit okoz a szülés utáni depresszió a nőknél?

Tiltott toborzás
Egy ritka bűncselekmény: a tiltott toborzás. Egy paksi exrendőrnek azért kellett bíróság elé állnia, mert zsoldosként beállt a szakadárokhoz és harcolt a donecki összecsapásokban.

Modernkori rabszolgaság
Megkezdődött a tárgyalása annak a bűnbandának, akik két értelmi fogyatékos nőt rabszolgaként tartottak Csernelyen. Fűtetlen pincében aludtak, kukából ettek. Verték, kínozták, dolgoztatták őket, a pénzüket pedig elvették.

Keller Éva
A krimisorozatok gyakori főszereplői. Munkájuk bizarr, és legtöbbször a gyilkosságok után válik fontossá, de az igazságügyi orvosszakértők véleményét műhibáknál, gyerekbántalmazásoknál, baleseteknél is kikérik. Ide nem szoktuk, hogy bejöjjenek az emberek, mert itt általában négy holttest van az asztalokon​.​

A Riasztás december 12-i adása.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!