2022. 05. 17. Kedd Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Napi aktuális

Végre egy igaz szó - Tucker Carlson új dokumentumfilmje hazánkról - az első visszhangok

Magyarország, mint példa - a déli, magyar határzár hatékonyságát méltatja Tucker Carlson, az amerikai neves konzervatív újságíró az itt forgatott Magyarország kontra Soros - harc a civilizációért című dokumentum-filmjében. A Fox News kommentátorának új műsora szerdán debütált az Egyesült Államokban. San Franciscóbólból kapcsoltuk Pataki Ildikót, a Magyar Diaszpóra Tanács tagját.

Pataki Ildikó közlése szerint nagyon várta az amerikai sztárújságíró Magyarországról forgatott filmjét! Kiemelte, a reakciók olyanok voltak, hogy milyen klassz, milyen szuper, végre egy igaz szó, végre a valóságot mutatja be, tehát nagyon jó visszhangot váltott ki.

Tucker Carlson a valóságot mutatja be Magyarországról (...) ha az ember rákeres arra, hogy miket mondanak róla, akkor láthatja, hogy őt is hazugságokkal, antiszemitizmussal támadják. Bizony a többi csatorna, akárcsak a CNN-re keresünk rá a baloldali mantrát fújja, sajnos

- tette hozzá. 

Teljes beszélgetés:

Exkluzív - Magyarország kontra Soros - hazánkban csak a HírTV-n Tucker Carlson új filmje – vasárnap 20 óra 30 perctől!

 

 

További epizódok

Radar: Forgatókönyvírók tehetségkutatója

Nem akármilyen lehetőséget kaptak 25 év alatti fiatalok a filmezés világában. 2022. május 16.

Radar: Kihívás a hegyekben

Akár a kezdők is kipróbálhatják a magashegyi túrázást Felsőtárkányban, a Bükk hegység első Via Ferrata pályáján. 2022. május 16.

Radar - Mindennapi bátorságunk

Mit jelent a bátorság? Létezik rá egyáltalán egyetlen definíció? Két színművész interjúkon keresztül kutatta ezt a témát. 2022. május 16.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - A háború árnyékában

Mariupolban az életben maradásért küzdenek a lakosok, miközben az azovsztal-i acélgyárat továbbra is támadják az orosz katonák.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!