2022. 05. 29. Vasárnap Magdolna napja
Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 05:00

Napi aktuális

Végre egy igaz szó - Tucker Carlson új dokumentumfilmje hazánkról - az első visszhangok

Magyarország, mint példa - a déli, magyar határzár hatékonyságát méltatja Tucker Carlson, az amerikai neves konzervatív újságíró az itt forgatott Magyarország kontra Soros - harc a civilizációért című dokumentum-filmjében. A Fox News kommentátorának új műsora szerdán debütált az Egyesült Államokban. San Franciscóbólból kapcsoltuk Pataki Ildikót, a Magyar Diaszpóra Tanács tagját.

Pataki Ildikó közlése szerint nagyon várta az amerikai sztárújságíró Magyarországról forgatott filmjét! Kiemelte, a reakciók olyanok voltak, hogy milyen klassz, milyen szuper, végre egy igaz szó, végre a valóságot mutatja be, tehát nagyon jó visszhangot váltott ki.

Tucker Carlson a valóságot mutatja be Magyarországról (...) ha az ember rákeres arra, hogy miket mondanak róla, akkor láthatja, hogy őt is hazugságokkal, antiszemitizmussal támadják. Bizony a többi csatorna, akárcsak a CNN-re keresünk rá a baloldali mantrát fújja, sajnos

- tette hozzá. 

Teljes beszélgetés:

Exkluzív - Magyarország kontra Soros - hazánkban csak a HírTV-n Tucker Carlson új filmje – vasárnap 20 óra 30 perctől!

 

 

További epizódok

Radar - 45 éves a Ludas Matyi

45 évvel ezelőtt mutatták be az ikonikus rajzfilmet, a Ludas Matyit, akinek a hangját Geszti Péter kölcsönözte. Ennek kapcsán beszélgettünk vele, azonban nem csak a meséről, hanem arról is szó volt, melyek a kedvenc hazai alkotásai. 2022. május 27.

Radar - A biztonság az első

Autón, rolleren és biciklin is kipróbálhatták magukat a gyerekek a HUMDA programján Miskolcon, ahol egy interaktív KRESZ-pályát rendeztek be a kisiskolásoknak. 2022. május 27.

Radar - Gyereknap először az Óbudai Társaskörben

Az Óbudai Társaskör idei éve különleges, hiszen most először várják a gyerekeket kifejezetten gyereknap alkalmából. 2022. május 27.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Életmentés az óvodában

Újpesten rövid időn belül másodszor fordult elő rosszullét, ami allergiára emlékeztető tüneteket okozott az egyik óvodában. Stábunknak Turóczi Ildikó óvónő nyilatkozott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!