2022. 12. 08. Csütörtök Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Radar

Radar: Ukrajna 20 százalékát megszállták az oroszok

Közel 100 napja tart az orosz-ukrán háború. Ukrajna 20 százaléka már orosz kézen van. Keleti szomszédunkat közben egyre több ország támogatja fegyverekkel, így szakértők szerint hónapokig elhúzódhat még a háború.

  • Radar: Ukrajna 20 százalékát megszállták az oroszok

HírTV

További epizódok

Radar - Átadták az 500. Ovi-Sport Pályát

Radar - Átadták az 500. Ovi-Sport Pályát

Már 500 óvodába jutott el a Nemzeti Ovi-Sport Program, melynek keretében a gyermekeknek lehetőségük van elsajátítani a különböző sportágak alapjait. 2022. december 07.
Radar - Jótékony nőegylet

Radar - Jótékony nőegylet

A fiatalok egyik kedvence a Margaret Island lépett fel a Pécsi Jótékony Nőegylet adventi koncertjén, ahol többek közt 120 gyermek étkeztetésére is gyűjtenek. 2022. december 07.
Radar - A magyar lelkiállapot gyógyulásáért tevőket díjazták

Radar - A magyar lelkiállapot gyógyulásáért tevőket díjazták

Halálának tizedik évfordulója alkalmából zajló Kopp Mária emlékév záróeseményén kerültek kiosztásra a Kopp-Skrabski díjak, amit azon a személyek kaptak, akik munkásságukkal a magyar lelkiállapot gyógyulását célozzák. 2022. december 07.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Kórház a mélyben

Radar - Kórház a mélyben

1956. október 24-én, a forradalom másnapján kezdte meg működését a Markó utca 22. pincerendszerében, a mentődolgozók által „Pincekórháznak” elkeresztelt szükségkórház.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!