2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Radar

Radar - Továbbra is áll a bál az orosz-ukrán fronton

Robbanásokat lehetett hallani Kijevben a ma reggeli légiriadó után. Hivatalos személyek és a helyi média, több ukrajnai régióban is hallottak robbanásokról, valamint részleges áramkimaradásról. Ez arra utalhat, hogy az orosz támadás célpontja az energetikai infrastruktúra lehetett. Mai összefoglalónkban beszámolunk az orosz-ukrán háború legfontosabb történéseiről, ami már több mint, másfél éve kirobbant.

  • Radar - Továbbra is áll a bál az orosz-ukrán fronton

Oroszország hetek óta a legnagyobb rakétatámadást intézte Kijev és egész Ukrajna ellen a mai napon. Legalább 18 ember megsebesült és energetikai létesítményeket is megrongált.

Kijevben a lakosok sikolyokat és sírást is hallottak, amikor a rakéták becsapódtak. A környéken a romba dőlt házak mellett, egy főiskola és egy italgyár is látható. Vitalij Klitschko kijevi polgármester elmondta, hogy egy 9 éves kislány is megsérült a városban.

A sürgősségi szolgálatok egy videót tettek közzé, amelyen mentők egy rakéta által eltalált szálloda romjai között ásnak, és hordágyon visznek ki egy sérültet, miközben tűz tombol.

A nyugati szövetségesek és Oroszország szerdán az ENSZ Biztonsági Tanácsában felszólaltak Ukrajna miatt. A Biztonsági Tanács nyílt vitáján Antony Blinken amerikai külügyminiszter azt mondta, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök "fogadkozik", hogy a világ "engedni fog az elveiből", ha elég szenvedést okoz Ukrajnában.

 

További epizódok

Radar - A terhes nőt sem kímélték a drogkereskedők + videó

Radar - A terhes nőt sem kímélték a drogkereskedők + videó

A banda tagjai egy meghiúsult üzletért akartak visszavágni egy férfin, akinek terhes feleségét is megverték. Az elkövetők szerencsétlenségére az egészet fényes nappal felvette a térfigyelő kamera. 2023. december 01.
Radar - Luciano Spalletti méltatta a magyar labdarúgó-válogatottat + videó

Radar - Luciano Spalletti méltatta a magyar labdarúgó-válogatottat + videó

Luciano Spalletti, az Európa-bajnoki címvédő olasz nemzeti tizenegy szövetségi kapitánya Rómában adott exkluzív interjút a Hír Televízió stábjának. 2023. december 01.
Radar - Közlekedési gondokat okozott a havazás + videó

Radar - Közlekedési gondokat okozott a havazás + videó

Csütörtökön Magyarországra is megérkezett az idei tél első nagyobb havazása. Azonban nem csak hazánk közlekedésében okozott problémákat a hó, több országban is utakat zártak le, valamint a hatóságok figyelmeztették a lakosságot a veszélyes útviszonyok miatt. 2023. december 01.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Ismét hullanak a rakéták + videó

Radar - Ismét hullanak a rakéták + videó

A Hamász már a tűzszünet lejárta előtt rakétatámadást indított Izrael ellen és a válasz sem maradt el. Az Izrael és Hamasz közötti háború így az 56. napjához érkezett.
Radar – 100 éves korában meghalt Henry Kissinger + videó

Radar – 100 éves korában meghalt Henry Kissinger + videó

Henry Kissinger neve a világpolitika iránt érdeklődők számára biztos ismerős. A nemzetközi közéletre nagy befolyást gyakorolt. 2022-ben, még 99 évesen is ezrek várták felszólalását egy konferencián. A politikai zseni 100 éves korában halt meg.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!