2022. 05. 17. Kedd Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Radar

Radar - Több száz éves múmiák

Kétszáz évig be volt falazva a váci fehérek temploma alatt egy kripta, amelyben csaknem száz évig temetkeztek a váci polgárok az 1700-as években. 262 koporsót találtak, bennük pedig csaknem teljesen épen maradt, mumifikálódott holttesteket. Ez a lelet egyedülálló Európában. A kutatók nemcsak azt tudták meg, hogy milyen ruhákat viseltek, mivel foglalkoztak hanem a fogmintáikból azt is kiderítették, hogy milyen ételeket fogyasztottak emellett a koporsók mintái is különlegesek.

Hír TV

További epizódok

Radar: Forgatókönyvírók tehetségkutatója

Nem akármilyen lehetőséget kaptak 25 év alatti fiatalok a filmezés világában. 2022. május 16.

Radar: Kihívás a hegyekben

Akár a kezdők is kipróbálhatják a magashegyi túrázást Felsőtárkányban, a Bükk hegység első Via Ferrata pályáján. 2022. május 16.

Radar - Mindennapi bátorságunk

Mit jelent a bátorság? Létezik rá egyáltalán egyetlen definíció? Két színművész interjúkon keresztül kutatta ezt a témát. 2022. május 16.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - A háború árnyékában

Mariupolban az életben maradásért küzdenek a lakosok, miközben az azovsztal-i acélgyárat továbbra is támadják az orosz katonák.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!