2022. 05. 18. Szerda Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Radar

Radar - Több száz éves múmiák

Kétszáz évig be volt falazva a váci fehérek temploma alatt egy kripta, amelyben csaknem száz évig temetkeztek a váci polgárok az 1700-as években. 262 koporsót találtak, bennük pedig csaknem teljesen épen maradt, mumifikálódott holttesteket. Ez a lelet egyedülálló Európában. A kutatók nemcsak azt tudták meg, hogy milyen ruhákat viseltek, mivel foglalkoztak hanem a fogmintáikból azt is kiderítették, hogy milyen ételeket fogyasztottak emellett a koporsók mintái is különlegesek.

Hír TV

További epizódok

Radar - Extrém forróság Pakisztánban

Extrém hőség tombol Dél-Ázsiában. 2022. május 17.

Radar - 2022 első Szuperholdja

A Hold évezredek óta hatással van az emberiségre. Napjainkban egyre gyakoribb az úgynevezett Szuperhold jelensége. 2022. május 17.

Radar - Ökoház

Bokrétaünnep keretében avatták fel Pécsett azt az egyetemisták által tervezett energia hatékony házat. 2022. május 17.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - A tanulás művészete

Vladár Krisztina eredetileg festőművész, de emellett a Tanulás művészete program koordinátora, mely program évek óta ezt a kérdést kutatja.

Radar- Virágok a serpenyőben

Halmos Mónika virágok közt él, virágokról tanít, és virágokból süt-főz. Stábunknak most bundás akácvirág és bodzavirág készült.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!