2022. 05. 29. Vasárnap Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:20

Radar

Radar - Tarol az omikron az óvodákban

Megdőlt a napi rekord, már 15 ezer felett van az új koronavírus fertőzöttek száma. Az omikron tarol az óvodákban is. Budapesten és vidéken egyaránt több csoport került karanténba. Van olyan budapesti kerület, ahol 18 óvodai csoport, összesen 315 gyerek van kényszerszüneten. Máshol minden ötödik ovis csoportot haza kellett küldeni koronavírus-fertőzés miatt. A koronavírus ellen a leghatékonyabb megoldást az oltás jelenti, éppen ezért január 29-ig minden csütörtök és péntek délután, valamint szombaton oltási akciónapokat tartanak.

További epizódok

Radar - 45 éves a Ludas Matyi

45 évvel ezelőtt mutatták be az ikonikus rajzfilmet, a Ludas Matyit, akinek a hangját Geszti Péter kölcsönözte. Ennek kapcsán beszélgettünk vele, azonban nem csak a meséről, hanem arról is szó volt, melyek a kedvenc hazai alkotásai. 2022. május 27.

Radar - A biztonság az első

Autón, rolleren és biciklin is kipróbálhatták magukat a gyerekek a HUMDA programján Miskolcon, ahol egy interaktív KRESZ-pályát rendeztek be a kisiskolásoknak. 2022. május 27.

Radar - Gyereknap először az Óbudai Társaskörben

Az Óbudai Társaskör idei éve különleges, hiszen most először várják a gyerekeket kifejezetten gyereknap alkalmából. 2022. május 27.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Életmentés az óvodában

Újpesten rövid időn belül másodszor fordult elő rosszullét, ami allergiára emlékeztető tüneteket okozott az egyik óvodában. Stábunknak Turóczi Ildikó óvónő nyilatkozott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!