2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

A "Bihar grófja" Czárán Gyula

Következik:

Híradó 12:00

Radar

Radar - Régi idők focija

Régi idők focija - ezt őrzi a húsz éve alapított Magyar Öregfiúk Válogatott. Korábbi első osztályú és/vagy válogatott játékosok ma már leginkább gálamérkőzéseket játszanak. Vasárnap éppen Szolnokon lépett fel az Old Boys.

  • Radar - Régi idők focija

A Magyar Öregfiúk Válogatott húsz éve alakult részben azzal a céllal, hogy az országot, a Kárpát-medencét járva nosztalgiázva villantson fel valamit a régi időkből.

"Amikor találkozunk, akkor aztán előjönnek még a régi dolgok, meg jönnek úgymond a nagy beszélgetések, elhumorizáljuk a dolgot. Ha meg a játékra kerül a sor, akkor amit meg tudunk tenni, megtesszük a pályán is" - mondta Kollár József, a csapat egyik állandó tagja.

Ő ugyan csapattársai többségével ellentétben nem lett válogatott labdarúgó, a Magyar Öregfiúk Válogatott állandó tagja az ország alighanem futballhoz legjobban értő jogásza.

Életkora alapján még bőven beférne a csapatba Détári Lajos. A Honvéd és a Fradi öregfiúk csapatában is osztogatta még a zsugát, nyolc éve azonban leadta a szerelését. Pedig segíthetett volna, ugyanis Szolnokon a vármegyei rendőrkapitányság ellen kevés esélye akadt az öregfiúknak. A hazai labdarúgást természetesen követi, így a közelgő magyar-szerb meccset is várja.

"Én azt gondolom, hogy nem ez a mérkőzés fogja eldönteni, hogy a válogatott továbbjut. Hanem a következő, a Szerbia - Montenegró mérkőzés. Mert itt ha a szerbek ellen még esetleg nem is sikerülne nyerni a magyar válogatottnak, akkor ha a szerbek megverik Montenegrót, akkor azt hiszem, már olyan helyzetben vagyunk, hogy majdnem azt lehet mondani, továbbjutottunk" - mondta az egykori világválogatott labdarúgó.

A teljes riport:

További epizódok

Radar - A télapó nyomában + videó

Radar - A télapó nyomában + videó

A télapó érkezése minden gyermek számára izgalmas. A december 5.-én kitett, kipucolt cipőket a Mikulás megtölti mindenféle földi jóval, de persze csak a jó gyerekek kaphatják meg a vágyott ajándékot. 2023. december 05.
Radar - 23 milliárdos kokainfogás Budapesten + videó

Radar - 23 milliárdos kokainfogás Budapesten + videó

23 milliárd forintnyi nagy tisztaságú kokaint találtak a budapesti rendőrök a csepeli szabadkikötőben. 2023. december 05.
Radar - Cápák közé merült a Mikulás Nyíregyházán + videó

Radar - Cápák közé merült a Mikulás Nyíregyházán + videó

A nem veszélytelen manővert a Nyíregyházi Állatparkban hajtotta végre krampuszával együtt, a látogatók szeme láttára. 2023. december 04.

Legfrissebb híreink

Ki miatt szerepel gyengén a Fradi?

Ki miatt szerepel gyengén a Fradi?

Több mint egy hónapja nyeretlen a magyar labdarúgó-bajnokságban (NB I) a Ferencváros. Az új edző, Dejan Sztankovics először került hullámvölgybe, a szurkolókat pedig alaposan megosztja a szerb tréner.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!