2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az olasz futball magyar mesterei 03:00

Radar

Radar - Régi idők focija

Régi idők focija - ezt őrzi a húsz éve alapított Magyar Öregfiúk Válogatott. Korábbi első osztályú és/vagy válogatott játékosok ma már leginkább gálamérkőzéseket játszanak. Vasárnap éppen Szolnokon lépett fel az Old Boys.

  • Radar - Régi idők focija

A Magyar Öregfiúk Válogatott húsz éve alakult részben azzal a céllal, hogy az országot, a Kárpát-medencét járva nosztalgiázva villantson fel valamit a régi időkből.

"Amikor találkozunk, akkor aztán előjönnek még a régi dolgok, meg jönnek úgymond a nagy beszélgetések, elhumorizáljuk a dolgot. Ha meg a játékra kerül a sor, akkor amit meg tudunk tenni, megtesszük a pályán is" - mondta Kollár József, a csapat egyik állandó tagja.

Ő ugyan csapattársai többségével ellentétben nem lett válogatott labdarúgó, a Magyar Öregfiúk Válogatott állandó tagja az ország alighanem futballhoz legjobban értő jogásza.

Életkora alapján még bőven beférne a csapatba Détári Lajos. A Honvéd és a Fradi öregfiúk csapatában is osztogatta még a zsugát, nyolc éve azonban leadta a szerelését. Pedig segíthetett volna, ugyanis Szolnokon a vármegyei rendőrkapitányság ellen kevés esélye akadt az öregfiúknak. A hazai labdarúgást természetesen követi, így a közelgő magyar-szerb meccset is várja.

"Én azt gondolom, hogy nem ez a mérkőzés fogja eldönteni, hogy a válogatott továbbjut. Hanem a következő, a Szerbia - Montenegró mérkőzés. Mert itt ha a szerbek ellen még esetleg nem is sikerülne nyerni a magyar válogatottnak, akkor ha a szerbek megverik Montenegrót, akkor azt hiszem, már olyan helyzetben vagyunk, hogy majdnem azt lehet mondani, továbbjutottunk" - mondta az egykori világválogatott labdarúgó.

A teljes riport:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Botrány a válogatottban + videó

Radar - Botrány a válogatottban + videó

Élő adásban nevezte bohócnak Galló Vilmos jégkorongozó a magyar válogatott szövetségi kapitányát. Vajon a csapaton belül kirobbant botrány mennyire viselte meg a fiúkat?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!