2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 08:05

Radar

Radar - Munka és család - Létezik-e egyensúly?

Vajon létezik egyensúly a karrier és a család között? Ruff Gabriella három gyermek édesanyja, mellette pedig sikeres vállalkozást vezet. Egy üzleti kör szavazásán megválasztották az év női cégvezetőjének. Emellett pedig többször nyerték el a családbarát munkahely díjat is. Vele készítettünk interjút.

  • Radar - Munka és család - Létezik-e egyensúly?

Idén 15 éve, hogy vállalkozói pályára váltott a fejvadászattal foglalkozó Ruff Gabriella. Üzlettársával alapított cége azóta a legnagyobb magyar tulajdonú munkaerő-közvetítőjévé vált.

Gabriella már előtte is fejvadászattal foglalkozott egy multinacionális cégnél. Épp a pénzügyi világválság előtt váltott és vágott bele a vállalkozásba, de nem csak emiatt volt bátor lépés a részéről.

több mint 12 ezer ember karrierjét támogatta az évek alatt. Mindezt 3 gyermek nevelése mellett, akik jelenleg 21, 18, valamint 10 évesek.

Még gyermek nélkül is, ki ne érezte volna, hogy nem ér a teendők végére. Hogy nincs mindenre elég ideje. Vajon létezik egyáltalán egyensúly? Mi a trükk, milyen praktikákat alkalmaz Gabriella a mindennapok során?

Gabriella egy üzleti klub tagja is. Pénzügyi és eredményességi mutatók alapján, 500 céget vizsgálva, idén őt választották meg az év női cégvezetőjének. A prominens zsűri szerint ritka, hogy egy nemzetközi vállalat hazai képviseletét majd egy saját üzletet is felépített.

Jelenleg 31-en dolgoznak a csapatban, akiknek összesen több mint 20 gyermeke van, sőt többen 3 csemetét nevelnek. Kétszer elnyerték a családbarát munkahely díjat is.

Gabriella története jó példa lehet arra, hogy nagy családot nevelve is lehet sikeres szakmai munkát végezni és akár vezetői pozíciót elérni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Botrány a válogatottban + videó

Radar - Botrány a válogatottban + videó

Élő adásban nevezte bohócnak Galló Vilmos jégkorongozó a magyar válogatott szövetségi kapitányát. Vajon a csapaton belül kirobbant botrány mennyire viselte meg a fiúkat?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!